Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire van rendben ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van rendben ez egy fél éves kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Adott egy fél éves kapcsolat.

Egy pasi többéves kapcsolatban volt és megcsalta ezzel a csajjal az exét. A csaj tapasztalatlan, első komoly kapcsolata, amit a srác mesél mindent elhisz, külsőre átlagos.

A kérdésem az, hogy egy ilyen rövid kapcsolatban mennyire van rendben ez a fajta egyoldalúság amit leírok.

A srác nem viszi a csajt sehova sem, de minden téren kihasznalja ahol lehet. Használja a kocsiját, kéri hogy menjen el érte a csaj. (elromlott a kocsija, vagy ez v az a baja) Rendeletet kaját magának, vagy főzet a csajjal. Persze nem ő fizeti hanem a csaj. Minden nap ott alszik, eszik a csajnál, ha a pasi otthonában takarítani kell a csajnak ugornia kell. Ha bármit kell segíteni a pasi lakásán a csaj megy és dolgozik. Cserébe jól meg van dugva. És a srác nagyon jól néz ki. Azt adta be a csajnak hogy hamarosan oda költözhet hozzá. A csaj még otthon lakik a szülőkkel, akik meg örülnek hogy végre van pasija a lányunknak, de látják hogy ez elég fura, amit a srác tesz. De nem szólnak.

Többször volt rá jel hogy megcsalja a csajt, de mindig kimagyarázta amit a csaj teljesen el is hitt.

2021. nov. 3. 00:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekik rendben, akkor rendben
2021. nov. 3. 00:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a kérdés, hogy te miért ütöd bele az orrod mások dolgába? A leírásod tartalmaz egy prekoncepciót és azt várod hogy mi bólogassunk neked "áááá ez egy tróger szemétláda". Inkább saját magadba nézz bele, jó-e neked úgy élni hogy másokat gyűlölsz a helyett hogy a saját életeddel foglalkoznál (gyaníthatóan a pasi exnőjeként).
2021. nov. 3. 00:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem az ex vagyok hanem egy régi barátnő, aki addig volt jó míg minden szar volt mióta a pasi megjelent kb le vagyok szarva. A szavam semmit sem ér. Én is kapcsolatban vagyok és tudom milyen. Mit kellene még ennyi idő után akarni a másiktól, hogy mik a kapcsolat lépései. Na a barátnőm azt hiszi ő egy év alatt feleség lesz és ez örökre szól. Már a közös életüket tervezi holott nem is ismerik egymást. Sajnos a barátnőm, teljesen megváltozott mint akinek át lett az agya mosva. Nem látja mi folyik. Én nem szólok bele csak tényleg úgy érzem a vesztébe rohan. Segíteni nem lehet neki abszolút elutasító bármi olyanra ami őket érinti vagy a pasi kapcsán, számára ő a szent és sérthetetlen. Sajnos. Nagyon visszaél ezzel.
2021. nov. 3. 01:29
 4/14 anonim ***** válasza:
57%
Akkor segítesz ha nem szólsz bele. Az emberek valahogy nem komálják ha kívülről akarják az életükbe beledumálva megmondani nekik a tutit. Tedd félre a sértődöttségedet és fogadd el hogy a barátnődnek az életében most van valaki aki fontosabb neki nálad.
2021. nov. 3. 01:36
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Jól meg van dugva, az is valami
2021. nov. 3. 01:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nincs rendben sajnos.

Hány évesek?

2021. nov. 3. 03:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Fél évesek lásd kerdes
2021. nov. 3. 05:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha nekik így jó, akkor rendben van. Szerintem hagyd, ha valóban igaz amit írtál, majd jó tanulópénz lesz, önmagától senkit se tudsz megmenteni, csak te leszel a rossz a szemében. Ha valóban jó barátnője voltál, tartsd vele a kapcsolatot, ha segítségre lesz szüksége meg fog keresni.
2021. nov. 3. 06:21
 9/14 anonim ***** válasza:
33%

14 évesen 2 éves, 17 évesen 4 éves kapcsolatom volt idosebb sráccal, amikben en full naiv kislany voltam.

Az elso kapcsolatomban a srac 2 évvel voot idosebb azert szakitottunk mert elkoltoztek es engem nem engedtek vele el.

Masik srac 7 évvel volt idosebb es 4 év mulva megcsalt.

Azutan még mindig naiv voltam, 21 évesen állandoan 2 éves kapcaolataim voltak csak huszonéves srácokkal, akik nem tudtak ez miatt egyenrangunak tekinteni. Megcsaltak. Azaz kis csicska voltak csak nekik aki tapad hűen.

Ma sem vagyok az a típusú nő aki pl megcsalja vagy kidobja a pasikat vagy szórakozik veluk, vagy aki utan rohanni kell, mert ma is ragaszkodo hű vagyok.

Ma is tobb éves kapcsolatom(30 évesen)van úgy, hogy a barátom teljesen a nyeregben érzi magát es én vagyok "alatta", azaz én vagyok érte nem ő értem. Es irdatlan rossz a kapcsolat(lekezel), ő is elfog hagyni.

Szoval a srácok alapvetően bírják pár évig a naiv ostoba nőket és használják simán, nincs az a nagy felkavaro szerelem bennük de valahol szeretik is, elvannak az ilyenekkel. Mint ahogy szexkapcsolatokban is elvannak évekig.

De ezek nem holtodiglan holtomiglanis kapcsolatok ahol a nő nem egyenrangu társ, hanem "lábtörlő"

2021. nov. 3. 06:46
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
*voltam
2021. nov. 3. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!