Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van rendben ez egy fél éves kapcsolatban?
Adott egy fél éves kapcsolat.
Egy pasi többéves kapcsolatban volt és megcsalta ezzel a csajjal az exét. A csaj tapasztalatlan, első komoly kapcsolata, amit a srác mesél mindent elhisz, külsőre átlagos.
A kérdésem az, hogy egy ilyen rövid kapcsolatban mennyire van rendben ez a fajta egyoldalúság amit leírok.
A srác nem viszi a csajt sehova sem, de minden téren kihasznalja ahol lehet. Használja a kocsiját, kéri hogy menjen el érte a csaj. (elromlott a kocsija, vagy ez v az a baja) Rendeletet kaját magának, vagy főzet a csajjal. Persze nem ő fizeti hanem a csaj. Minden nap ott alszik, eszik a csajnál, ha a pasi otthonában takarítani kell a csajnak ugornia kell. Ha bármit kell segíteni a pasi lakásán a csaj megy és dolgozik. Cserébe jól meg van dugva. És a srác nagyon jól néz ki. Azt adta be a csajnak hogy hamarosan oda költözhet hozzá. A csaj még otthon lakik a szülőkkel, akik meg örülnek hogy végre van pasija a lányunknak, de látják hogy ez elég fura, amit a srác tesz. De nem szólnak.
Többször volt rá jel hogy megcsalja a csajt, de mindig kimagyarázta amit a csaj teljesen el is hitt.
Semennyire nincs rendben sajnos.
Hány évesek?
14 évesen 2 éves, 17 évesen 4 éves kapcsolatom volt idosebb sráccal, amikben en full naiv kislany voltam.
Az elso kapcsolatomban a srac 2 évvel voot idosebb azert szakitottunk mert elkoltoztek es engem nem engedtek vele el.
Masik srac 7 évvel volt idosebb es 4 év mulva megcsalt.
Azutan még mindig naiv voltam, 21 évesen állandoan 2 éves kapcaolataim voltak csak huszonéves srácokkal, akik nem tudtak ez miatt egyenrangunak tekinteni. Megcsaltak. Azaz kis csicska voltak csak nekik aki tapad hűen.
Ma sem vagyok az a típusú nő aki pl megcsalja vagy kidobja a pasikat vagy szórakozik veluk, vagy aki utan rohanni kell, mert ma is ragaszkodo hű vagyok.
Ma is tobb éves kapcsolatom(30 évesen)van úgy, hogy a barátom teljesen a nyeregben érzi magát es én vagyok "alatta", azaz én vagyok érte nem ő értem. Es irdatlan rossz a kapcsolat(lekezel), ő is elfog hagyni.
Szoval a srácok alapvetően bírják pár évig a naiv ostoba nőket és használják simán, nincs az a nagy felkavaro szerelem bennük de valahol szeretik is, elvannak az ilyenekkel. Mint ahogy szexkapcsolatokban is elvannak évekig.
De ezek nem holtodiglan holtomiglanis kapcsolatok ahol a nő nem egyenrangu társ, hanem "lábtörlő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!