Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Mit gondoltok arról a lányról, akinek ennyi idősen még csak rövidebb kapcsolatai voltak (a leghosszabb fél éves)?
Nem ribiségből, komoly lánynak tartom magam.
22/L
Semmi rosszat,szerintem gyakori az ilyen,sőt többségben van.
Akkor lennél ribi ha tudodmilyen pasikkal járnál,vagy sok lenne az egyéjszakás kalandod :)
1-2 belefér.
Én sem vagyok ribi, a jelenlegi párom előtt összesen 4 kapcsolatom volt, a leghosszabb másfél hónap. 3-mal azért lett vége, mert rájöttünk, hogy abszolút nem passzolunk, a negyedik meg csak dugni akart. Ötödik alkalomra megtaláltam az igazit :)
18L
És mennyi ilyen rövidebb kapcsolatod volt? Mert ha, mondjuk, 10 és mindegyikkel lefeküdtél, akkor az bizony ribi, de ha csak 3, és nem feküdtél le velük, az nem ribi.
Nem tudom, melyik jobb, ha valakinek volt 4 féléves kapcsolata, vagy ha volt egy kétéves (mint nekem), ha már úgyis a múlté mind. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!