Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem udvarolnak már a férfiak úgy mint régen? Miért veszett ki belőlük?
Fel kell mérni, hogy ki az aki nem vevő rá. Ha udvarolsz de látod hogy a másik nem nyitott rá akkor ennyi.
...lenne vevő valaki a századeleji (érts előző-század-eleji) romantikára? Sétapálcás-frakkos-monoklis úr ad egy szerenádot a panelház erkélye alatt, hosszú-hosszú ismerkedés, levelezés, és nagyon sok randi az esküvőig (szex csak utána lehet) ahol azért fizet ő mindent, mert a nőknek általánosan nincs saját bevétele?
Ez az idő már elmúlt, más kor jár. A többség menekülne egy 120 évvel ezelőtt előadott romantikus hódítás előtt.
És te érted amit én mondok?
Ha elkezdesz udvarolni egy nőnek és láthatóan nem érdekli, akkor leállsz egyből. Nyilván ha ezután folytatod az zaklatás, de senki nem fogja annak gondolni ha leállsz abban a pillanatban, hogy látod a másik nem vevő rá. Mi ebben olyan bonyolult?
28.
Az hogy nem mondjatok.
Nem vagytok egyenesek.
Az a bonyolult hogy így, úgy, hátulról, meg snadán jeleztek. Ha nem veszi a lapot akkor meg erőszaktevő az illető. Holott nem azt kapta hogy nem, hanem azt hogy vagy kéreti magát, vagy cukkol, vagy nem akar de nem módja ki.
Mivel nem ismersz, helytállóbb lenne az a megfogalmazás, hogy eddig olyanoknak udvaroltál akik nem mondják. Én megmondom, mert nekem is kellemetlen ha nem áll le, így szólok időben.
De egyébként ezt észre kéne venni, ki nyitott és ki nem. Ha nem megy, van egy csomó testbeszéddel foglalkozó könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!