Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lefeküdtem egy csajjal, aztán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy csajjal, aztán most teljesen eltűnt. Úgy tudom ezt régen a fiúk szokták csinálni nem a lányok, nem?

Figyelt kérdés

Szóval hétvégén ott aludtam egy lánynál, le is feküdtünk. Jó volt neki. Nagyon, utána kirándultunk is egyet. Aztán megbeszéltük, hogy jövő hétvégén is elmegyünk. Tetszett neki a terv, mondta is, hogy oké meg még beszélünk addig. Ugye most kedd van :D szóval igazából tegnap beszéltünk egy nap hétvége óta.

Tegnap este valami zenéről beszélgettünk aztán eltűnt, olvasta az üzeneteket de nem válaszol semmire. Azóta meg még azt sem jelzi a fb hogy elolvasta volna egyáltalán.

1x 2x ráírtam, hogy eltűntél, de azt se látta, nem olvasta el.

Tudom, hogy dolgozik, de annyit nem dolgozhat, hogy ne tudjon egyszer ránézni a telefonjára meg furcsa, hogy este sem köszönt el.

Ilyenkor azért erősen elgondolkozom, hogy kivel is feküdtem össze. + mi oka lehet, hogy nem válaszol? Elég idegesítő.

Lehet a hétfői randija (ha volt) jobban sikerült?

2022. szept. 6. 16:20
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Alapvetően én barástságot keresek, kiránduláshoz kis utazásokhoz pihenéshez társat, barátot. Nem a szex mindig és mindenhol meg az őrült bulizás meg dráma meg féltékenykedés a kapcsolataim alapja.

De miért nem tisztel meg annyival, hogy elköszön este, meg amikor hozzáfér a telefonjához rámír, hogy szia, dolgozom?

Az ilyen lánnyal lehet, hogy a következő hétvégén már nem fogok elmenni sehova akkor sem ha esetleg előkerül.

2022. szept. 6. 16:22
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, teljesen felfordultak a nemi szerepek. Pont úgy viselkedsz, mint egy HP. Túlreagálsz és túlkombinálsz mindent.
2022. szept. 6. 16:25
 3/25 A kérdező kommentje:

Mit, hogy most várjak arra, hogy mikor bújik ki az üregéből amikor tervezném a hétvégét? Te meg menj a P ha én meg HP vagyok.

Normális emberekkel ne szórakozzanak már. Szervezem, tervezem az életemet.

2022. szept. 6. 16:27
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb, mint 24 órája beszéltetek, még csak kedd van, csak fél 5, de te már majrézol. Gondolkodjál már ember! Nem köszönt el? Talán elaludt. Napközben nyilván dolgozik, talán be se kapcsolta a mobilnetet, nehogy már 0-24ben rendelkezésedre kelljen állnia. Úgy csinálsz, mintha 1 hete nem válaszolna.
2022. szept. 6. 16:34
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer taláélkoztatok, tegnap este beszéltél vele, ma délután, és azon hisztizel, hogy nem írt még? Vegyél vissza egy kicsit, mert ez így nagyon nyomasztó.
2022. szept. 6. 16:36
 6/25 A kérdező kommentje:
Hát ok, de akkor se tetszik. A mai modern készülékekkel életvitellel valaki ha akar már 0-24 elérhető. nem 1995-ben élünk.
2022. szept. 6. 16:37
 7/25 FoxtrotLidérc ***** válasza:
71%
Hagyd meg neki a teret! Fog lépni, ha lesz úgy ideje. :))) Ha meg nem... Akkor annyi. Nem vesztettél semmit - még annál is kevesebbet. :)))
2022. szept. 6. 17:04
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Sok vagy.
2022. szept. 6. 17:07
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"ha akar már 0-24 elérhető"

Én menekülök attól, ha kvázi ismeretlenek 0-24 készenlétet várnak el. Dolgozik, éli az életét. Neked nincs dolgod?

2022. szept. 6. 17:12
 10/25 anonim ***** válasza:
50%
Semmi baj, biztos terhes!😀
2022. szept. 6. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!