Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy kérdezzem meg tőle, hogy...

Hogy kérdezzem meg tőle, hogy lefeküdt-e régen vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fiú vagyok és korábban az egyik haverom szerintem lefeküdt azzal a lánnyal, aki nekem bejött.

Lecsapta a kezemről, pedig tudta, hogy bejön nekem a csaj. Megszűnt a barátságunk akkor, és ő mindig azt állította, hogy nem történt semmi higgyem el. Ő együtt volt a lánnyal kb 3 hónapig kapcsolatban.

Holnap találkozok ezzel a lánnyal, és pontot akarok tenni a sztori végére és rá akarok kérdezni, hogy lefeküdtek-e régen, vagy sem. Egyrészt a barátság miatt is másrészt, hogy tényleg nem történt-e semmi. Régen beszéltem már a lánnyal, korábban jóban voltunk. Nem akarom lerohanni se, de konkrétan rá akarok térni a lényegre, hogy nem barátkozni akarok, vagy rámenni, hanem az igazság érdekelne, de közben bunkó se akarok lenni vele. Ti, hogy kérdeznétek meg? Tanácsot szeretnék kérni tőletek.

Köszönöm a segítséget!

2018. máj. 8. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha lefeküdtek, akkor már nem is érdekelne téged a lány?
2018. máj. 8. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Írtam.
2018. máj. 8. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
10%

Nem mindegy?

Egyébként nyilván lefeküdt vele, manapság aki 10 évesnél idősebb, az nem piros pacsizni szokott 3 hónapon keresztül.

2018. máj. 8. 18:45
 4/5 mantis religiosa ***** válasza:
20%

A barátságot már azzal eljátszotta, hogy lenyúlta előled, függetlenül attól, hogy lefeküdt-e vele, vagy sem.

Ne feszegesd szerintem, inkább azon legyél, hogy te vidd ágyba a lányt, így az erkölcsi győzelem mellé, még a " trófea " is a tied lesz.

2018. máj. 8. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Bunkóság a másik nemi életéröl kérdést feltenni. Én nem is válaszolnék egy ilyen kérdésre, semmi köze nincs ehhez egy ismerös fiúnak. Sértönek érezném, hogy mégis mit képzel magáról, hogy mert ilyet kérdezni. Amúgy, ha egy kis esze van a lánynak, amúgy sem vall be egy 3 hónapig tartó kapcsolatot. Én biztos letagadnám a helyében.
2018. máj. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!