Hogy kérdezzem meg tőle, hogy lefeküdt-e régen vele?
Sziasztok!
Fiú vagyok és korábban az egyik haverom szerintem lefeküdt azzal a lánnyal, aki nekem bejött.
Lecsapta a kezemről, pedig tudta, hogy bejön nekem a csaj. Megszűnt a barátságunk akkor, és ő mindig azt állította, hogy nem történt semmi higgyem el. Ő együtt volt a lánnyal kb 3 hónapig kapcsolatban.
Holnap találkozok ezzel a lánnyal, és pontot akarok tenni a sztori végére és rá akarok kérdezni, hogy lefeküdtek-e régen, vagy sem. Egyrészt a barátság miatt is másrészt, hogy tényleg nem történt-e semmi. Régen beszéltem már a lánnyal, korábban jóban voltunk. Nem akarom lerohanni se, de konkrétan rá akarok térni a lényegre, hogy nem barátkozni akarok, vagy rámenni, hanem az igazság érdekelne, de közben bunkó se akarok lenni vele. Ti, hogy kérdeznétek meg? Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Köszönöm a segítséget!
Nem mindegy?
Egyébként nyilván lefeküdt vele, manapság aki 10 évesnél idősebb, az nem piros pacsizni szokott 3 hónapon keresztül.
A barátságot már azzal eljátszotta, hogy lenyúlta előled, függetlenül attól, hogy lefeküdt-e vele, vagy sem.
Ne feszegesd szerintem, inkább azon legyél, hogy te vidd ágyba a lányt, így az erkölcsi győzelem mellé, még a " trófea " is a tied lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!