Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti is csináltatok régen...

Ti is csináltatok régen olyat, hogy direkt nem írtatok vissza valakinek este, hogy másnap is beszélgessetek? Aztán másnap elintézted egy "bocsi elaludtam-al"

Figyelt kérdés
Hát mit ne mondjak velem jópárszor előfordult már , legalábbis amikor 13-4 éves voltam. Érdekelnek személyes tapasztalatok
2017. júl. 17. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen, sőt manapság is van, amikor nem írok vissza hiszen sokszor nem tudom illendően lezárni a témát.

"Bocsi, de megyek játszok és már unom a beszélgetést"

Pedig már 20 vagyok. :)

Ilyenkor szimplán nem nézem meg az üzenetet.

2017. júl. 17. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Velem is folyton azt csinálják, amit az 1-es. Az ilyen üljön karóba...
2017. júl. 17. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon ritkán voptam annyira gyáva, hogy ne mondjam meg korektül, hogy nembfolytatom.
2017. júl. 17. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én csak nagyon ritkán lépek ki elköszönés nélkül, egy ismerősmnél néha muszáj, mert ömlik belőle a panaszkodás.

Viszont azt én is utálom, amikor rám írnak, hogy na MIZU, utána napokig nem válaszol, de látom, hogy elolvasta, meg posztolgat.

2017. júl. 17. 16:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert nálam azért volt ez mert tetszett az illető és akartam vele beszélgetni , de nem akartam másnap is keresni ez kézenfekvőbb volt. Persze olyan is volt, hogy szimplán nem akartam beszélgetni. (Most) Csak randiztam egy gyerekkel és áradozott hogy egy csoda vagyok, aztán kezdtem sok lenni és azt mondta nem tudja mit akar, mire én mondtam hogy ne beszélgessünk , de ő nem akar nem beszélgetni. Na azóta keresett én csak tegnap és este "lelépett". Csak érdekelt miert, mert azóta ugyanúgy beszélgetünk érdeklődik irántam stb. De nem akarom ,hogy újra megfajditsa a szívem.
2017. júl. 17. 18:29
 6/7 Clay Morrow ***** válasza:
Naná.
2017. júl. 17. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Direkt sosem volt ilyen. Ha már nem volt kedvem tovább folytatni a beszélgetést, annyit azért odaböktem, hogy "most megyek" vagy megyek aludni / szüleim hívtak.

Olyan viszont akadt már, hogy elfeledkeztem arról, hogy beszélünk, és nem írtam vissza. Meg amikor olyannak nem írtam vissza, akivel nem is voltam jó kapcsolatban, de naponta rámírt, amikor unatkozott, és hülyeségeket kérdezett (mit ettél ma? és tsai)

2017. júl. 18. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!