Ti is csináltatok régen olyat, hogy direkt nem írtatok vissza valakinek este, hogy másnap is beszélgessetek? Aztán másnap elintézted egy "bocsi elaludtam-al"
Igen, sőt manapság is van, amikor nem írok vissza hiszen sokszor nem tudom illendően lezárni a témát.
"Bocsi, de megyek játszok és már unom a beszélgetést"
Pedig már 20 vagyok. :)
Ilyenkor szimplán nem nézem meg az üzenetet.
Én csak nagyon ritkán lépek ki elköszönés nélkül, egy ismerősmnél néha muszáj, mert ömlik belőle a panaszkodás.
Viszont azt én is utálom, amikor rám írnak, hogy na MIZU, utána napokig nem válaszol, de látom, hogy elolvasta, meg posztolgat.
Direkt sosem volt ilyen. Ha már nem volt kedvem tovább folytatni a beszélgetést, annyit azért odaböktem, hogy "most megyek" vagy megyek aludni / szüleim hívtak.
Olyan viszont akadt már, hogy elfeledkeztem arról, hogy beszélünk, és nem írtam vissza. Meg amikor olyannak nem írtam vissza, akivel nem is voltam jó kapcsolatban, de naponta rámírt, amikor unatkozott, és hülyeségeket kérdezett (mit ettél ma? és tsai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!