Régen csúnyán viselkedtem pár emberrel, most eszembe jut és ég a pofám. Vélemények?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtti dolgok jutnak eszembe, mikor bunkó, gonosz, idióta módjára viselkedtem valakivel. Olyan is volt hogy bocsánatot kértem az illetőtől, de bánt a lelkiismeret. És arra gondolok hogy mennyire állat voltam. Szerintetek mi a legjobb ilyenkor?2017. júl. 4. 18:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem meg az egy probléma hogy ilyenekkel foglalkozol.
Visszafele nem kell tekinteni.
Kész, az lezárult, most mész előre, ennyi.
Azokkal az emberekkel foglalkozz akikkel most van valami dolgod.
2/5 A kérdező kommentje:
bár csak igy lenne
2017. júl. 4. 18:58
3/5 anonim válasza:
Én egy tahó voltam évekkel ezelőtt és rengeteg embert megbántottam (van akit teljesen tönkre tettem) és most már nagyon rossz érzés. Akikkel találkozom azoktol bocsánatot kérek, de a legtöbben látni sem akarnak, így nem teszek semmit.
4/5 anonim válasza:
Ezek olyan vicces dolgok.
És ha azért paraszt az ember valakivel mert megérdemli?
Múlttal sosem szabad foglalkozni.
5/5 anonim válasza:
Azzal kell foglalkozni ami előjön pl a múltaddal is.
Nem bocsánatot kell kérni, hanem jóvá kell tenni az hoz igazi feledést.
Ha meg nem találkozol velük tegyél jót másokkal, akkor is megváltoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!