Szóljak a páromnak, vagy hagyjam a csodába?
Mivel az ő szemében tényleg csak egy lotyó vagy. Főleg mivel ő érzelmileg is érintett a volt férje miatt.
Ne is várd, hogy jó véleményen legyen rólad.
Ettől függetlenül te tudod az igazat magadról, és elsősorban ez számít. Aztán persze az sem mindegy, hogy a társadalom meg az emberek mit gondolnak rólad, hiszen sokmindent befolyásolhat a rossz megítélés. Például egy munkahelyen lehet, hogy a rossz híred miatt nem téged választanak, habár megfelelnél a munkára stb.
Számomra csak az nem tiszta, hogy miről akarsz szólni a párodnak?
Meg akarod veretni vele a nőt vagy mi?
Vásárlók könyve :)
Ez persze nem nyújt megoldást semmire, de a főnök csak emiatt mehet be az önkormányzatba hóvégén. Oda meg nem szeretünk járni :)
Megbeszéléshez minek kell a párod?
Beszéld meg vele te. A párodnak maximum a fenyegetés meg a megfélemlítés lehetne a szerepe ebben az ügyben. Márpedig te megbeszélni akarod csak.
Akkor hajrá. Menj oda, állj elé és mondd el neki ezt. Megváltoztál, megbántál dolgokat, szálljon le rólad.
Várd be melója után és beszélgess el vele. Ha a gyerekről tudod, hogy 100%ban a párod az apja akkor meg végképp ne vidd oda a beszélgetésre, mert lehet kételyeket ültetnél el.
Nekem nem kellene gyerek olyan fiatalon.
Ám ha tudod milyen "bűneid voltak" egyszer beszélj a nő fejével, hogy te javítasz a dolgaidon és fogja be a rosszat akaró száját. De valahol megértem a másik felet is. Énis megjegyeztem a "volt városi k€#€a" volt osztálytársamnak, hogy mi van ribi xD nyomod az ipart még?
Csoda, hogy kinőtte, de lehet róla tudni: Nem élvezi már a szexet (és velem egy idősről van szó- 23)
Rajta van egy maradandó mecsét, ahogy rajtad is lehetséges.
Meg persze minden embernek megvan a maga véleménye, ahogy nekünk is és azt nem befolyásolhatja senki. Lehet te se fogod az övét.
23-N
Én nem mennék oda többet. Úgysem tudod meggyőzni arról , hogy megváltoztál. Magyarázkodni, meg megalázkodni nem kell , miközben r-bancoz, meg k-vának nevez!
Ne foglalkozz vele, kerüld el és kész.
Én nem szólnék a páromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!