Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lefeküdtem egy csajjal, aztán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy csajjal, aztán most teljesen eltűnt. Úgy tudom ezt régen a fiúk szokták csinálni nem a lányok, nem?

Figyelt kérdés

Szóval hétvégén ott aludtam egy lánynál, le is feküdtünk. Jó volt neki. Nagyon, utána kirándultunk is egyet. Aztán megbeszéltük, hogy jövő hétvégén is elmegyünk. Tetszett neki a terv, mondta is, hogy oké meg még beszélünk addig. Ugye most kedd van :D szóval igazából tegnap beszéltünk egy nap hétvége óta.

Tegnap este valami zenéről beszélgettünk aztán eltűnt, olvasta az üzeneteket de nem válaszol semmire. Azóta meg még azt sem jelzi a fb hogy elolvasta volna egyáltalán.

1x 2x ráírtam, hogy eltűntél, de azt se látta, nem olvasta el.

Tudom, hogy dolgozik, de annyit nem dolgozhat, hogy ne tudjon egyszer ránézni a telefonjára meg furcsa, hogy este sem köszönt el.

Ilyenkor azért erősen elgondolkozom, hogy kivel is feküdtem össze. + mi oka lehet, hogy nem válaszol? Elég idegesítő.

Lehet a hétfői randija (ha volt) jobban sikerült?

2022. szept. 6. 16:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt szeretné tőlem, hogy "0-24 elérhető " legyek, azzal biztosan lezárnám még időben az ismerkedést.

És azzal is, aki olyan életet él, hogy "0-24 elérhető", mert ezt technikailag lehetséges.

(Úgy, hogy mondjuk nem szívsebész vagy idegsebész, akit esetleg bármikor hívhatnak egy életmentő műtéthez.)

2022. szept. 6. 17:21
 12/25 A kérdező kommentje:
Le is razott h hetvegen a csaladjaval lesz meg az unokaoccse alszik nala. Ja biztos nekem meg arany lovaim vannak a padlason.
2022. szept. 6. 17:24
 13/25 A kérdező kommentje:
Massal fog dugni ennyi.
2022. szept. 6. 17:24
 14/25 A kérdező kommentje:
Engem aztan hol erdekel. Inkabb ertekelne h foglalkoznak vele. De hogyan is ertekelne ha minden felnotas hajtja neki a szelet. Igy eszre se veszi a torodest csak beszelgetest valt epp ki az erdekesebb.
2022. szept. 6. 17:26
 15/25 anonim ***** válasza:
A kirándulással van a probléma.Benne is van a nevében ...elvitted kirándulni, jól ki is rándult belőled :) Onnan már csak egy lépcsőfok a kiábrándulás.Lehet volt valaki más melletted, aki berándulásra vitte.
2022. szept. 6. 17:41
 16/25 A kérdező kommentje:
Par sebesseggel vissza is tett a csaj. Most mondta h legyunk csak baratok. Vagyis valami ilyesmit hogy nem szeretne most kapcsolatot de attol h lefekudtunk nem jelenti azt h mindig akarja. Meg h jobb elobb megismerni egymast. De persze egy szivecskes puszival zarta le.
2022. szept. 6. 17:41
 17/25 A kérdező kommentje:
Hat ez lekoppintas. De sebaj. Legalabb korrekt volt. Csak a szivecskes puszit nem ertem meg miert irja h ölel meg beszelgessunk meg. A franc akar még beszélgetni ezek utan nem?
2022. szept. 6. 17:45
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szívem, csak egyszer meg kurt a csaj, nyuga, ennyire kellettél.
2022. szept. 6. 20:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Bocs haver, de az a szex se lehetett nagy szam, ha nem akar masodik alkalmat...
2022. szept. 6. 22:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Friendzone-ba kerültél, szar ügy.

Vagy nem voltál egy nagy durranás, vagy ráakaszkodtál, mint egy kullancs és ez riasztotta el.

2022. szept. 6. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!