Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem udvarolnak már a férfiak úgy mint régen? Miért veszett ki belőlük?
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 04:59
1/61 anonim válasza:
lehet rossz emberek között keresgélsz, nem?
3/61 anonim válasza:
A sok fiatalkori csalódás után, a férfiak már nem motiváltak ilyesmire.
Minek ha úgyse lessz semmi?
4/61 anonim válasza:
A nők is férfiasabban viselkedbej, fejezik ki az érzelmeiket. Udvarolni "előtte" szoktak annak, akit még meg kell szerezni. De azért akadnak udvarlós fiúk... Ha neked ez a fontos, olyat kell keresni.
5/61 Mathus válasza:
a kérdésre: amikor még verseket írtak a szerelmüknek, nyolc évig váratták míg összekalapozták a hozományt, mellette kuplerájba jártak, és délelőtt tízkor már egy erős fekete (rum+kávé) mellett ültek a kávéházban?
6/61 FoxtrotLidérc válasza:
Hú, de nem leszek népszerű. Udvarolnék én, ha úgymond lenne rá befogadó közönség... Nem azt mondom, hogy egyáltalán nincsen, de k-va nehéz olyat találni, aki igényli ezt a fajta ismerkedési módot.
8/61 Mathus válasza:
#6: ott a pont. aki ma a hagyományos udvarlást választja, azt vagy simpnek, vagy stalkernek könyveli el az úri közönség.
9/61 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki ha valaki klasszikus értelemben véve udvarolna nekem.
23/L
10/61 anonim válasza:
9. A valaki mögül lemaradt az hogy valaki aki tetszik is.
Mert ha nem akkor, ugye ugyanaz már zaklatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!