Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenél olyan férfival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél olyan férfival aki régen tipikus rosszfiú volt?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy többször bukott az iskolában, meg lógott, állandóan iskolát kellett váltania. Rendőrségi ügyei voltak. Volt prostituáltnál. Párszor drogozott. Ezek 20 éve történtek. Ezt ő mesélte, nem mástól tudom. Azt mondta fontos az őszinteség. Én teljesen ledöbbentem, nem gondoltam volna róla. Kezdenél ilyen férfival, vagy a vér nem válik vizzé? Amúgy jó családból származik, ezért is lepődtem meg.
2021. júl. 22. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass a nőkre. A múlt nem számít sokuk szerint, csak a jelen.

Bár, én férfiként ha ilyen nővel találkoznék, nemet mondanék. Sok seb ott marad azért, csoda lenne, ha képes lett volna teljesen kigyógyulni belőlük. Ismerek olyan nőt aki csövelt, ekit lőtt a kezébe, rengeteget dugott sok emberrel, most családanya, bankban dolgozik, de amikor a párkapcsolatában kibontakozott, egy szörnyeteg lett. Egy IGAZI szörnyeteg. Egy nagyon durva elmebeteg, eleinte meg nagyon normális, értelmes lánynak tűnt, aki túltette magát az életen.

De ez lehet a te csávóddal más, hisz 20 éve okés.

2021. júl. 22. 14:01
 2/10 A kérdező kommentje:

Én csak pár hónapja ismerem. Ezeket 18 évesen csinálta elmondása szerint. Élt hosszú párkapcsolatban, az egyik 5 évig tartott a másik 7.

Amit biztosan tudok, hogy rengeteget dolgozik, mivel van egy ismerősöm is a munkahelyén.

2021. júl. 22. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Gyerek volt még szinte. 20 év rengeteg idő. Én nem a régmúltból indulnék ki.
2021. júl. 22. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Én nem rugóznék olyan dolgokon, amik 20 éve, nagyon fiatalon történtek, az a lényeg, hogy tanult-e belőle és hogy most hogyan él, milyen emberré vált. Hogy a viharba ne létezne már jellemfejlődés..
2021. júl. 22. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ha a mostani enje rendben van, akkor szerintem ez nem lenne kizaro ok. mondjuk azert nem artana tudni, hogy mi volt az a rendorsegi ugy, nem mindegy, hogy lopas, betores, zaklatas vagy ‘csak’ valami kocsmai verekedes, estleg drogugyletek. az elso kategoria kicsit azert aggaszto, mondjuk egy szexualis zaklatas kizaro ok lenne nalam.

plusz suliban altalaban azok szoktak megbukni, akik ostobak, szoval ez is aggaszto.

2021. júl. 22. 15:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy egyáltalán nem buta, nagyon intelligens.
2021. júl. 22. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az intelligencia és az öntörvényűseg nem zárják ki egymást.

KB ugyanilyen voltam, aztán az elmúlt 8 évben önismeretbe kezdtem, és megvaltoztam.

Tehát igen, lehet változni.

2021. júl. 22. 16:06
 8/10 A kérdező kommentje:

Én nem ítélem el, sőt becsülöm, hogy elmondta, csak voltak fenntartásaim vele szemben.

Köszönöm szépen a válaszokat, egy esélyt kap.

2021. júl. 22. 16:20
 9/10 anonim ***** válasza:
ha cigány lenne , akkor jönne a sosem fog megváltózni meg benne van a vérében duma..
2021. júl. 22. 19:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló mondandója is elgondolkodtató.
2021. júl. 22. 19:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!