Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan veszik a férfiak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszik a férfiak, hogy régen működött az utcán/boltban leszólítós ismerkedés?

Figyelt kérdés

Itt a kategóriában gyakran olvasom, hogy régen bezzeg nyitottak voltak a nők, ha valaki leszólította őket az utcán vagy a csemegepult fölött, régen lehetett így ismerkedni, régen nem utasították el kapásból a férfiakat, hanem elmentek velük randizni, és így tovább.

Én nem értem, mikor volt ez a "régen", mikor állítólag annyira működött, ha idegen férfiak leszólítottak random nőket az utcán...?

Én senkitől sem hallottam még ilyet 50+-os korosztályból, aki így jött volna össze a házastársával. Nyilván volt, aki anno is bepróbákozott ezzel, mint ma, volt olyan nagyon kevés ember, akinek be is jött, de alapvetően régen is azokat a nőket szólították le a férfiak, akiket szépnek találtak, a nők még max. azt nem utasították vissza, akit ők még jóképűnek, hiszen ott az utcán vagy boltban nem is lehet mást leszűrni egymásból.

2021. márc. 15. 09:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
9%

Ha nagyon nagyon jóképű vagy, és olyan kocsiból szállsz ki hogy a lecsúszik a bugyi akkor igen működik.

Minden egyéb esetben nem. Sem most, sem régen.

2021. márc. 15. 09:20
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Én olyat ismerek, aki a csemegepultnál a "még valamit? -A telefonszámod" szituban megkapta a számot ráírva a felvágottas papírra :D Hogy később 1 randi lett belőle. Hogy aztán hogyan alakult, azt nem tudom. De fél perc alatt ez sem rossz.
2021. márc. 15. 09:27
 3/19 anonim ***** válasza:
74%
Onna tudom, hogy próbáltam már egy pár éve. :D
2021. márc. 15. 09:49
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez bárhol és bármikor működhet, ha kellőképpen nyitott mindkét fél, és van idő/lehetőség akár csak egy picit hosszabb beszélgetésre, flörtre. Aki viszont mindig csak a kifogásokat keresi, hogy hol és mikor miért nem, annak nyilván sem ez a módszer nem fog bejönni, sem bármelyik másik.
2021. márc. 15. 10:04
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Kifogásokat a kötelességüket hanyagoló emberek keresnek. Aki szerint a nőknek kötelessége mindenhol mindenki felé nyitottnak lenni, az azt bizonyítja, hogy nem alkalmas semmilyen emberi kapcsolatra.
2021. márc. 15. 10:18
 6/19 anonim ***** válasza:
60%
Nalam ez most is mukodne, ha tetszik a masik persze. Meg az ilyen kis bena szovegeken is talan elmosolyognam magam, de valami kreativ dumaval tuti nyerne az illeto egy randit, ha amugy tetszik. A kulsosegek miatt meg nem eri meg most nyafizni, hiszen ilyen esetben a randiig csak arra tudsz tamaszkodni, amit lattal, illetve par mondatra, amit valtottatok. Kiveve, ha rogton elmentek randizni persze. A ferfiak is ugyanugy kulso alapjan szolitanak le valakit, nekem is jogom van valogatni kulso alapjan.
2021. márc. 15. 10:20
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
Velem történt már néhány éve, hogy leszólítottam egy lányt a trolibuszon és lett belőle randi és szex is utána. Szóval ez létező dolog, bár elég ritka. Egyrészt nem vakon kell odamenni a nőkhöz, hanem figyelni kell a jeleket. Ahhoz kell odamenni, akin látszik, hogy nem siet és aki megnézett előtte magának. Másrészt nem letámadni kell, hogy szeretnéd őt megismerni, hanem valamilyen lightosabb témával nyitni. Meg persze az elutasítást normálisan kell fogadni, az első nemnél elköszönni és kész.
2021. márc. 15. 10:31
 8/19 anonim ***** válasza:
70%

"Másrészt nem letámadni kell, hogy szeretnéd őt megismerni"

Pedig én így csináltam, mert nem nagyon tudok rizsázni. :D És bejött. :D

2021. márc. 15. 10:38
 9/19 anonim ***** válasza:
39%
#5: Szerinted ki írt ilyen hülyeséget? És miért forgatod ki úgy a dolgokat, mintha bármi is a nők ellen irányult volna, vagy hogy bárki is a nők kötelességeként szabott volna meg valamit? Pont a hozzád hasonló hülye nővédő nők miatt ekkora nagy a szar, mert mindentől rettegtek, mindent úgy értelmeztek, hogy a gonosz férfiak már megint el akarják nyomni szegény nőket. (Megjegyzem, máskor meg éppen amiatt hisztiznek a nők, hogy a mai férfiak miért nem kezdeményeznek. Akkor döntsétek már el, hogy mit szeretnétek...) Egyébként én csak azt írtam, hogy aki kellőképpen nyitott, az szinte bárhol és bármikor találhat szerelmet. Legyen az férfi vagy nő. És ne röhögtess, hogy mondjuk egy benzinkúti kasszásnak vagy egy bolti eladónak sosincs ideje egy perc flörtölésre. Aki csak a kötelességeinek él, azt nagyon sajnálom, mert iszonyú unalmas élete lehet. És nem azt mondtam, hogy mindenki felé nyitottnak kell lenni, elég, ha az illető nem hárít el magától minden olyan lehetőséget, amikor lenne alkalma ismerkedni, vagy csak flörtölni. Mondjuk nekem pl. nem lenne kedvem a rigorózusan "kötelességtudó", frigid nőkhöz odamenni, és valószínűleg sok más férfitársamnak sem. Egyébként meg a nőknek sincs semmi joguk panaszkodni amiatt, hogy a mai férfiak miért nem kezdeményeznek, ha sok nő eleve nem is ad lehetőséget arra, hogy kezdeményezzenek nála.
2021. márc. 15. 10:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Bárki megpróbálhatja, de ne csodálkozzon a nők elutasításán. Megszokták, hogy a kedves fiúk hamar átváltanak ordítva kvaanyázásba, ha valami nem tetszik nekik.
2021. márc. 15. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!