Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszik a férfiak, hogy régen működött az utcán/boltban leszólítós ismerkedés?
Itt a kategóriában gyakran olvasom, hogy régen bezzeg nyitottak voltak a nők, ha valaki leszólította őket az utcán vagy a csemegepult fölött, régen lehetett így ismerkedni, régen nem utasították el kapásból a férfiakat, hanem elmentek velük randizni, és így tovább.
Én nem értem, mikor volt ez a "régen", mikor állítólag annyira működött, ha idegen férfiak leszólítottak random nőket az utcán...?
Én senkitől sem hallottam még ilyet 50+-os korosztályból, aki így jött volna össze a házastársával. Nyilván volt, aki anno is bepróbákozott ezzel, mint ma, volt olyan nagyon kevés ember, akinek be is jött, de alapvetően régen is azokat a nőket szólították le a férfiak, akiket szépnek találtak, a nők még max. azt nem utasították vissza, akit ők még jóképűnek, hiszen ott az utcán vagy boltban nem is lehet mást leszűrni egymásból.
Ha nagyon nagyon jóképű vagy, és olyan kocsiból szállsz ki hogy a lecsúszik a bugyi akkor igen működik.
Minden egyéb esetben nem. Sem most, sem régen.
"Másrészt nem letámadni kell, hogy szeretnéd őt megismerni"
Pedig én így csináltam, mert nem nagyon tudok rizsázni. :D És bejött. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!