Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan veszik a férfiak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszik a férfiak, hogy régen működött az utcán/boltban leszólítós ismerkedés?

Figyelt kérdés

Itt a kategóriában gyakran olvasom, hogy régen bezzeg nyitottak voltak a nők, ha valaki leszólította őket az utcán vagy a csemegepult fölött, régen lehetett így ismerkedni, régen nem utasították el kapásból a férfiakat, hanem elmentek velük randizni, és így tovább.

Én nem értem, mikor volt ez a "régen", mikor állítólag annyira működött, ha idegen férfiak leszólítottak random nőket az utcán...?

Én senkitől sem hallottam még ilyet 50+-os korosztályból, aki így jött volna össze a házastársával. Nyilván volt, aki anno is bepróbákozott ezzel, mint ma, volt olyan nagyon kevés ember, akinek be is jött, de alapvetően régen is azokat a nőket szólították le a férfiak, akiket szépnek találtak, a nők még max. azt nem utasították vissza, akit ők még jóképűnek, hiszen ott az utcán vagy boltban nem is lehet mást leszűrni egymásból.

2021. márc. 15. 09:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szüleim a távolsági buszon ismerkedtek meg, ennek közel 30 éve. Ma már azért nem Ez a jellemző ha valakit megszólítanak buszon szinte zaklatásnak veszi......
2021. márc. 15. 11:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen emberek szólítgatnak, nem csoda. Lehet, hogy régen jobb volt, ezt nem tudom. De a világ változik.
2021. márc. 15. 13:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Mostanában is lehet igy ismerkedni, csak sokan inkább az interneten élik meg inkább.
2021. márc. 15. 13:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Több réteg lett most. Régen nem.volt internet, így a véletlenszerű találkozások és utcán elszólítás között oszlott meg az összes összeismerkedés. Mára van egy plusz réteg, az internetes találkozás. Ezáltal kevesebb lett a többi réteg, már önmagukban nem 100%os.
2021. márc. 15. 14:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Naponta leírják itt, hogy utcán nem, munkahelyen nem, interneten nem, discoban nem, .... Örüljünk hogy az ember hermofrodita.
2021. márc. 15. 14:22
 16/19 anonim ***** válasza:
90%
Közösségi oldalon ne írjanak, utcán, boltban stb ne szólítsanak le, de persze aztán szidjátok őket hogy jaj töketlenek stb xD Mégis akkor hol kellene ismerkedni? Ha udvarias meg szimpatikus akkor nincs vele semmi gond szerintem. Mondom ezt nőként
2021. márc. 15. 17:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jórészt azonos közösségekben ismeredtek illetve ismerkednek ma is. Iskolák, tanfolyamok, foglalkozások, munkahely (lehet fujjolni de mégiscsak abban a közegben vagy 40 évig minimum napi 8 órát).
2021. márc. 15. 17:52
 18/19 anonim ***** válasza:
89%

"Honnan veszik a férfiak, hogy régen működött az utcán/boltban leszólítós ismerkedés?"

Onnan veszik, hogy akkor még működött a dolog, én is csíptem fel így pénztáros lányt a boltban. Akkor még így működött a "tinder" 🤷‍♂️ 47F

2021. márc. 15. 17:58
 19/19 anonim ***** válasza:
62 éves vagyok és az a véleményem,hogy a fiatalságom gyönyörű volt! Az miatt,hogy élő emberekkel tudtál ismerkedni és pillanatok alatt kiderült a szimpátia!Bárhol lehetett egy beszólással,egy összemosolygással,egy kacsintással! Az volt még a való világ.5-ször nősültem és többszáz rövidebb-hosszabb kapcsolatom volt és mindez a fellépésen múlt. Akkoriban is volt,hogy újsághirdetés alapján próbálkoztak az emberek kisebbik része,mára már mindenki az interneten,mert élőben nem tudja eladni magát.
2021. márc. 16. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!