Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszik a férfiak, hogy régen működött az utcán/boltban leszólítós ismerkedés?
Itt a kategóriában gyakran olvasom, hogy régen bezzeg nyitottak voltak a nők, ha valaki leszólította őket az utcán vagy a csemegepult fölött, régen lehetett így ismerkedni, régen nem utasították el kapásból a férfiakat, hanem elmentek velük randizni, és így tovább.
Én nem értem, mikor volt ez a "régen", mikor állítólag annyira működött, ha idegen férfiak leszólítottak random nőket az utcán...?
Én senkitől sem hallottam még ilyet 50+-os korosztályból, aki így jött volna össze a házastársával. Nyilván volt, aki anno is bepróbákozott ezzel, mint ma, volt olyan nagyon kevés ember, akinek be is jött, de alapvetően régen is azokat a nőket szólították le a férfiak, akiket szépnek találtak, a nők még max. azt nem utasították vissza, akit ők még jóképűnek, hiszen ott az utcán vagy boltban nem is lehet mást leszűrni egymásból.
"Honnan veszik a férfiak, hogy régen működött az utcán/boltban leszólítós ismerkedés?"
Onnan veszik, hogy akkor még működött a dolog, én is csíptem fel így pénztáros lányt a boltban. Akkor még így működött a "tinder" 🤷♂️ 47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!