Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elmegyek buliba és leszólít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MessorKing18 kérdése:

Ha elmegyek buliba és leszólítok egy lányt akkor miről kérdezzek? 18f

Figyelt kérdés
Eddig nem voltam buliba. Jövőhéten péntekre meg vagyok egybe hívva. Kicsit izgulok.

2018. máj. 17. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Az ország jelenlegi politikai helyzetéről az Európai tanácsban vagy, hogy szerinte mekkora esélye van annak, hogy a hold nem látható oldalán van egy titkos klónozóbázis bázis ahol a bolygó vezetőiről csinálnak klónokat, hogy így uraljanak minket és.

Bár lehet, hogy a "megiszol velem valamit?" jobb egy fokkal.

2018. máj. 17. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A lányról, akit leszólítottál. Szerezz tapasztalatot, ha kell égj be és b*szd el az egészet. Attól fogsz fejlődni és attl leszel jó.
2018. máj. 17. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Pl arrol, hogy ezt mi okbol irtad a felnott kerdesek koze, es nem a tinikhez?

En mondjuk azt sem ertem, hogy mi a francnak szolitod le, ha nincs mit kerdezned, meg nincs mirol beszelned?

Amig ennyire sivar vagy szellemileg, inkabb olvassal, es ne bulizzal. Vagy add onmagad, es kerdezd meg azt, ami valojaban erdekel: "hello! dugunk?"

2018. máj. 18. 00:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Helló! Quentin vagyok Montargis-ból!
2018. máj. 18. 05:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, csak az számít, hogy jól nézel-e ki.
2018. máj. 18. 07:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg ha meg szeretnéd ismerni, akkor arról, ami érdekel vele kapcsolatban. Ha nem érdekel semmi, akkor egyáltalán minek ismerkednél meg vele?
2018. máj. 18. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Pl., hogy van e barátja, utána meg h akar e ismerkedni :D
2018. máj. 18. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!