Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnhetett el? Írjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnhetett el? Írjak neki? Kérdezzek rá?

Figyelt kérdés

Pár hete ismerkedtünk meg, ő volt a kezdeményező, elkérte a számom, pár órán belül keresett, majd elhívott randizni, elmentünk, jól éreztük magunkat, de azt gondoltam, nem fog keresni, de keresett továbbra is, hívott újra és újra. Volt pár közös program, főzés, majd megtörtént a szex is, ami jó volt. Utána is keresett, találkoztunk megint, főztünk, nevetgéltünk, megkérdezte, hogy mik a szándékaim, mert neki komolyak lennének, én mondtam, hogy nyitott vagyok erre.

Miután ezt megtárgyaltuk nevetgéltünk tovább, szex aznap nem volt(csak egyszer feküdtünk le eddig). És itt jön a csavar, felszívódott. Mármint nem teljesen, de kb 90%ban. Alig ír, nem keres. És tudni akarom miért! Hiszen, ha ágyba vitt már, akkor már nem kellett volna előhozakodni a te komolyan gondolod-e kérdéssel, hiszen megkapott már.

Kedvelem őt nyilván, és szeretném tudni, hogy mi a helyzet, mindig is kihangsúlyozta, hogy az őszinteséget részesíti előnyben, meg blabla, és ennek ellenére csak így eltűnik? Néha, pár naponta ír. Viszont tuti nem találkozgat mással.

Mit gondoltok írjak neki és kérdezzek rá egyenesen? Vagy hívjam fel és telefonon? De mégis mit kérdezhetnék? Nem számonkérést szeretnék, meg nem hisztizni, tökre megértem, ha nem jött össze nem, csak meg akarom érteni, miért kellett a jövőről beszélni, ami együtt lehetne, ha nem gondolta egy kicsit se komolyan. Mert ha szex előtt mondta volna, és elhittem volna amit mond, majd eltűnik, akkor megérteném, oké, szépeket mondott, mert szexet akart, de ennek mi értelme?

2018. febr. 21. 00:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan rákérdeznék! Legyen őszinte, ha annyira erről papolt! Akárhogy is alakul a dolog, vagy tök mindegy benne mennyire változtak meg az "érzések" feléd, annyit akkor is megérdemelsz, hogy őszintén elmondja, miért nem keres egy ideje.
2018. febr. 21. 01:11
 2/12 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem meghódított, megvolt a siker és ennyit akart.

De miért olyan nehéz felhívni és megkérdezni, hogy mi a baj?

2018. febr. 21. 01:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Talonban tart.Nem kérdeznék semmit,mert a keresések gyakorisága elmond mindent.Annyit írnék neki hogy ilyen kapcsolatra nem szívesen pazarlom az időmet,értelmes normális komoly kapcsolatra vágyom,amibe nem fér bele hogy nincs tali,kommunikáció,és érdektelenség van a másik irányába.Pont.
2018. febr. 21. 02:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont tuti nem találkozgat mással"

Ebben sosem lehetsz teljesen biztos, pláne, ha téged nem is nagyon keres.Nagyon úgy fest, van még ott a tarsolyban más is, akit érdekesebbnek talál.Szerintem várólistára tett, majd értesít, ha a másikkal(másokkal) nem jött neki össze.Én leírnám neki a véleményemet, aztán minden kapcsolati csatornán kilőném végleg.Szórakozzon a jó édesanyjával.

2018. febr. 21. 04:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Van mas valaki is a képben. Egyébként miért vagy olyan nagyon biztos abban, hogy nem találkozgat mással?

Ráírhatsz, hogy rákéedezz egyenesen, hogy akkor most mi van?

De inkább leírnod kellene. Nem az a gond, hogy leépített, hanem higy ezt ilyen gyáva és gerinctelen módon csinálja

Ne vesztegesd rá az idődet.

2018. febr. 21. 05:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyenek illúzióid, több vasat tart a tűzbe.
2018. febr. 21. 07:43
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem talált valakit aki szűkebb lent mint te.
2018. febr. 21. 08:50
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem èn a helyedbe mèg rá se irnék.

Ha Ő ennyire nem méltat,èn mièrt foglkozzak vele?

Lehet nehéz,de lépj tovább.

Ha meg keress küld el a francba.

2018. febr. 21. 08:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem találkozgat mással? :D Oh, persze... És még tutira mondod. Hagyjuk már, tök világos, hogy a szex kellett neki. Majd ír, ha kell megint.

Csak a sablon sztori. Hány évesek vagytok, hogy még nem esett le?

2018. febr. 21. 09:01
 10/12 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy az senkinek nem furcsa a storyban, hogy mindig csak a pasi ír neki és hívja? Azért pár hétnyi ismerkedés után nyugodtan elvárható lenne, hogy te is keresd, ne mindig csak ő. Lehet ez is a baja...de én rákérdeznék nyíltan.
2018. febr. 21. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!