Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnhetett el? Írjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnhetett el? Írjak neki? Kérdezzek rá?

Figyelt kérdés

Pár hete ismerkedtünk meg, ő volt a kezdeményező, elkérte a számom, pár órán belül keresett, majd elhívott randizni, elmentünk, jól éreztük magunkat, de azt gondoltam, nem fog keresni, de keresett továbbra is, hívott újra és újra. Volt pár közös program, főzés, majd megtörtént a szex is, ami jó volt. Utána is keresett, találkoztunk megint, főztünk, nevetgéltünk, megkérdezte, hogy mik a szándékaim, mert neki komolyak lennének, én mondtam, hogy nyitott vagyok erre.

Miután ezt megtárgyaltuk nevetgéltünk tovább, szex aznap nem volt(csak egyszer feküdtünk le eddig). És itt jön a csavar, felszívódott. Mármint nem teljesen, de kb 90%ban. Alig ír, nem keres. És tudni akarom miért! Hiszen, ha ágyba vitt már, akkor már nem kellett volna előhozakodni a te komolyan gondolod-e kérdéssel, hiszen megkapott már.

Kedvelem őt nyilván, és szeretném tudni, hogy mi a helyzet, mindig is kihangsúlyozta, hogy az őszinteséget részesíti előnyben, meg blabla, és ennek ellenére csak így eltűnik? Néha, pár naponta ír. Viszont tuti nem találkozgat mással.

Mit gondoltok írjak neki és kérdezzek rá egyenesen? Vagy hívjam fel és telefonon? De mégis mit kérdezhetnék? Nem számonkérést szeretnék, meg nem hisztizni, tökre megértem, ha nem jött össze nem, csak meg akarom érteni, miért kellett a jövőről beszélni, ami együtt lehetne, ha nem gondolta egy kicsit se komolyan. Mert ha szex előtt mondta volna, és elhittem volna amit mond, majd eltűnik, akkor megérteném, oké, szépeket mondott, mert szexet akart, de ennek mi értelme?

2018. febr. 21. 00:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy én nem keresem, kölcsönösen kerestük egymást. Én is írtam neki, hogy találkozzunk, kezdeményeztem.

Ha meg csak szex kellett volna neki, akkor nem a szex után dobta volna be, hogy lehetne komoly kettőnk között, hiszen megvoltam már.

Mindketten majdnem 30 vagyunk.

2018. febr. 21. 11:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet letesztelt, hogy milyen a szex veled. Ha meg volt elégedve, talonba tett, azért kábítgatott utána a komolyan gondolom dumával. Vagy nem volt neki annyira jó és ezért szívódott fel.

Ha nagyon nem hagy nyugodni, egyszer kérdezz rá egyenesen, aztán dönts. Engem nem érdekelne tovább ilyen esetben, hogy látványosan megváltozik és lesz*r annak ellenére, hogy kerestem.

2018. febr. 21. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!