Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok adnátok néhány tanácsot, mit NE kérdezzek egy lánytól miután elhívtam egy italra?
Szemezés nagyon megy.. bátorságom is van meghívni egy italra.. de utána jönnek a bajok :D (szerintem) gyakran kérdezek olyan dolgokat amiktől megijednek a lányok.. szóval gyanítom ezért nem jön össze a dolog.
Igényes vagyok, jók a fogaim, nincs büdös leheletem.. szóval egész biztos, hogy rosszat kérdezek. :D
Konkrétan most nem jut eszembe, hogy mit/miket szoktam.. de "látatlanban" erre gyanakszom.
Ha írnátok, néhány dolgot amitől ti tuti otthagynátok a srácot, akkor azt igazán megköszönném :)
Pl ilyen ne legyél egyik sem. :D
2
:DD
Lehet nem italozni kéne az első randin és akkor nem csúsznak ki fura kérdések, nem? :)
Én nem hoznám fel a politikát, exeket, intim dolgokat.
Maradj inkább a tipikus ismerkedős dolgoknál, munka/hobbi, ilyesmi vagy ha azt érzed a lányod, hogy kényelmetlenül érzi magát nyugodtan mondhatod, hogy "felejtsd el, nem kell rá válaszolnod"
Hany pasival volt
Mennyit költ magára havonta
Hany kg
Mikor akar gyereket
Mi az ideálja
ááá.. én ital nélkül is "szabad szájú" vagyok, spiccesen átmegyek bohócba. részeg már vagy 10 éve nem voltam.. tudom hol a határ. (de csak a piálásban)
köszi a segítséget. no, politika. no ex.. jó ötlet :)
Politikai nezet, exek, munka. Ezeket kerüld nagy ívbe.
30f
Nehéz témákat kell hanyagolni, mint írták is:
Vallás, politika, ex, pénz stb...
Ezen kívül tilos a nevének eredetéről beszélni, származásáról stb.
És a negatív dolgokat mindenképp jó kihagyni. Ha magadról beszélsz, akkor nem panaszkodhatsz pl arról, hogy milyen szar az időjárás vagy a közlejedés.
DE! Apróbb dolgokat fel lehet hozni, olyanokat, amiken manapság már te is nevetsz.
Végeredményben az a legjobb, ha hasonló szinten tartod azt, hogy mennyire nyíltok meg egymásnak.
Tehát ha kérdezel, és ő ott bezárkózik, akkor ott más téma kell. Vagy, ha elsztorizol magadról valamit, de az „és te?” rész után ő nem fejti ki, akkor ugyanúgy rossz téma.
Ilyenkor érdemes lehet akár teljesen elölről kezdeni, azaz egy környezetedbul vett semleges témával, és újra felépíteni a beszélgetést.
Mégvalami... elfelejtettem, hogy mi jutott még eszembe... hmm �� na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!