Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első (néhány) csóknál nem vagyunk egy hullámhosszon, akkor az idővel ráérzünk, vagy végig rossz lesz? Mi a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 20:34
1/17 anonim válasza:
Kifejtenéd bővebben? Köszöntelek.
2/17 A kérdező kommentje:
Ha nem úgy csókol, ahogy szeretnénk. Ha máshogy csinálja. Ha ügyetlenkedünk csók közben. pl az egyik mélyebben betolná a nyelvét, a másik meg pont az ajkát csókolná finoman. Aztán mikor úgy csinálnánk, ahogy ő az előbb, akkor ő megint máshogy csinálja.
2017. dec. 31. 20:47
3/17 anonim válasza:
Van akinek egyszerűen nem megy, nincs hozzá érzéke, nem tudja elkapni a ritmust.
4/17 anonim válasza:
Volt szerencsém ehhez. Mi feladtuk.
5/17 anonim válasza:
Ha friss a dolog, akkor gyakorlással menni fog, csak ne ragaszkodjon mindkét fél túlságosan a saját stílusához. Bár nyilván az legszerencsésebb, ha elsőre olyan, hogy...uhhh
7/17 anonim válasza:
Volt, hogy az elején nem ment nálunk sem. Nem csókolt rosszul, csak érezhetően más volt a stílusunk és nem volt annyira jó. De ez a legelsőknél volt így. A 3-4. randin már nem volt ezzel gond, szerintem mindkettőnk kapcsolt, hogy ez így nem kóser. Legalábbis én mikor tapasztaltam, elkezdtem valami összhangra törekedni és rávezetni (nem szóltam, csak pl lassabban csókoltam meg, finomabban)... Az ember ha nem teljesen hülye, érzi, ha a másik valami mást akar és változtat, aztán majd összecsiszolódnak minden téren. Ő együttműködő volt. Viszont találkoztam olyannal, aki fejjel a falnak típus volt, csinálhattam bármit, előbb állt meg megkérdezni, hogy mi van, minthogy lelassítson és csak kivegye a nyelvét a torkomból. Nála az volt konkrétan a baj, hogy nem tudtam ráérezni, mit akar csinálni a nyelvével. Dugdosta meg kapálózott, de semmi kellemes érzés, semmi finomság, csak úgy önfejűen... Nem (csak) emiatt, de hagytuk egymást. Akivel lett bármi komolyabb, azzal a csók is jó volt elsőre, vagy egyenesen isteni.:) Ez is olyan szerintem, mint a tánc. A legtöbben érzik, ha ritmusra lépnek és jólesik úgy mozogni. Egyesek meg csak csinálnak valamit, aminek nem is veszik észre a lényegét és nem is élvezik, mert rá sem hangolódtak.
8/17 anonim válasza:
Volt olyan aki hipp-hoppra megváltozott jó irányban,volt aki nem.Úgy vok vele ha először ez nem stimmel,már nincs kedvem tovább menni a kapcsolatban.
10/17 A kérdező kommentje:
Lassan 30
2018. jan. 1. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!