Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első (néhány) csóknál nem vagyunk egy hullámhosszon, akkor az idővel ráérzünk, vagy végig rossz lesz? Mi a tapasztalataitok?
Gondolom te vagy a nő. A férfiaknak kevésbé szokott gondot okozni ez. Jó a megérzésem?
Nem hinném ,hogy gond lenne később. Kifog az alakulni.
Első csók volt vagy friss kapcsolat? Izgultatok? Mi volt pontosan a gond?
Ezt inkább tinik szokták írni!
Ha lassan 30 vagy tudhatnád hogy az kialakul
Igen, nő vagyok. Első randi volt. A 2-es válasznál leírtam. Szóval hogy nincs meg az összhang.
Azért is kérdeztem hogy mik a tapasztalatok, mert az előző két kapcsolatom is olyan volt hogy a csók nem volt az igazi. Bezzeg a tinis csókolózások olyan istenien tökéletesek voltak.
Kétségbe fogok esni ha tovább is bénázni fogunk.
Nem vagyok pszichológus, de érdekel a téma. 2 féle személyiségű ember létezik.
A típus:
Megszoksz, vagy megszöksz típus! Aki teljesen alkamatlan az alkalmazkodásra.
B típus:
Ennek az ellentéte. Aki könnyen és rugalmasan alkalmazkodik, tanul, fejleszti magát.
Képzelj el egy skálát, az eggyik végén az A, a másik végén a B típus. A kettő között attól függően, h milyen távolságra van a két típustól ezek átmenetei.
Most lődd be magad ezen a skálán, hogy hova helyezed magad. Ezután ha már rég ismered a férfit egész jól be tudod lőni az ő helyét a skálán. Ha nem ismered rég, akkor hozzávetőleg tudhatod csak belőni. A skálán elfoglalt poziciókból lehet következtetni, hogy egy probléma megoldására mekkora esély van.
Mivel nem ismerünk se téged, se a srácot, se a pontos helyzetet, így ez az általánosítás a legegyszerűbb. Mint a kérdésedre jött válaszok is alátámasztják, hogy van kinek sikerül van kinek nem, van aki nem is próbálja meg sem. Ezt neked kell eldönteni.
Sok sikert!
Lett végül újabb randi?
Imádom tudni, hogy hogyan alakúltak a storyk. :))
Lett. Határozottan elkezdett hozzám igazodni. De még nem tökéletes :(
Randizunk egyébként.
Lehet esetleg tudni, h mi lett belőle?
Hasonló a szitu 😀
Bár látom h régi a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!