Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor kérdezzek rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kérdezzek rá?

Figyelt kérdés

Hosszú levelezések után tegnap volt a sráccal az első randink. Jól éreztük magunkat. Mivel elég régóta egyedül van és nem túl tapasztalt a randizások terén úgy érzem 2 felé billen a mérleg.

Vagyis, egyrészt úgy érzem, hogy max barátság, más részt pedig, hogy lehet folytatása, vagyis több randi. De tudom jól, hogy nem az az típus aki ajtóstól ront be a házba. Nála 2-3 randinál lehet csók.

Sok csalódáson mentem már keresztül, kaptam sok hitegetést stb.

Úgy érzem muszáj rákérdeznem, hogy akkor most merre tovább. Szerintetek jó ötlet?

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Mert ez a bizonytalanság már megőrjít és magamat se akarom áltatni attól függetlenül, hogy miket írt, persze ez nem olyan lényeges.

2016. nov. 20. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg szerintem. Jobb tudni mégis mit gondol, miért várni.
2016. nov. 20. 16:59
 2/4 edit143 válasza:
Szerintem ne ronts ajtostol a házba ne legyél türelmetlen lehet ezért csalodtál eddig hirtelen akartál mindent egy randi még nem a világ, lehet ö sem tudja még mitakar ,Adj idöt neki meglátod az idö megoldja türelem még
2016. nov. 20. 20:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindig csak annyit kérdeztem, hogy "szeretnél-e még találkozni" semmi többet.
2016. nov. 21. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:

És téged egyébként mellesleg úgy érdekelne a fickó?

Mivel én is egy ilyen ügyetlen (csúnyábbat írtam de azt nem engedte a szűrő) gyerek vagyok tudok adni neked tippeket:

-tudd meg h vannak-e nő barátai (nekem pl. nincsenek és szerintem az ilyen típusú emberek mind így vannak ezzel)

szóval ha nő létedre szívesen van veled, az nem azért van mert csak barátkozni akar, csak egy puhap*cs.

Vagy egyszerűen kérdezz rá h szerinte van-e férfi-nő barátság (örök vita a férfiak és nők között) szerintem kibök egy bátortalan "nem"-et, azt akkor megkérdezheted h és akkor most mivan? -puszi

Ha meg rámenősebb vagy puszild meg simán, azt akkor megnyílik (szerintem nincs olyan a földgolyón, hogy egy férfi elzavarna ezért, vagy megsértődne)

2016. nov. 21. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!