Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 4. randi volt a sráccal. Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4. randi volt a sráccal. Én kérdezzek rá (és mikor), hogy együtt vagyunk-e vagy várjak?

Figyelt kérdés
Már a 2. randn lefeküdtünk, és a további kettőn is együtt aludtunk. legközelebb 1 hét múlva találkozunk. Félek, ha még párszor találkozunk és utána nyögi be, h bocsi mégsem, akkor kikészülök.
2016. aug. 17. 12:48
1 2 3
 1/22 Noren1989 ***** válasza:
100%
Hát, ha nem szexkapcsolatnak szántad, akkor ideje lenne tisztázni. Most.
2016. aug. 17. 12:51
 2/22 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ne kérdezz rá.

Vagy a kapott válasz (=szavak) fogják eldönteni, hogy akkor "együtt vagytok" vagy sem? :)

Mennyiben fog változni a kapcsolatotok minősége, ha kimondja (rákérdezel, kierőszakolod, bármi)?

...egyébként az, hogy töbször találkoztatok, gyorsan ki tudott alakulni olyan kötelék/kémia, hogy szex is legyen, többször is- az nem elég még így 1-2 hét után?

Nyilván az ismerkedés szakaszában bárki, bármikor "benyögheti", hogy "bocsi"- de ezt akkor is tudtad, amikor szexeltetek, nem?

Számomra a másik fél tettei, magatartása inkább meghatározza, hogy összetartozónak gondol-e bennünket vagy sem (még csak nem is egy az egyben a testiséggel párhuzamban!)- nem pedig a rákérdezésre kierőszakolt szavak, de én másképpen gondolkodom erről :)

Azért ne törj össze nagyon, a leírásodból az tűnik ki, hogy te sem teljes szívvel vagy még ebben az alakuló kapcsolatban.

Minden jót

39N

2016. aug. 17. 12:56
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázzátok minél előbb, különben valaki sérülni fog. Tapasztalat...
2016. aug. 17. 13:34
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem szexkapcsolat, mindennap beszélunk, nem csak nala talalkozunk stb. A tettei/szavai alapjan ugy gondolnám, h komolyak a szandekai, de addig nem tudom magam 100%ig beletenni, amig nem vagyok benne biztos. Nem akarok koppanni.
2016. aug. 17. 13:58
 5/22 A kérdező kommentje:
A kapcsolat milyensege annyira nem valtozna persze, max annyiban, hogy jobban el tudnam engedni magam. Nem gondolkodnek, hogy most ezt leirhatom-e ,pl. Hogy alig varom h talalkozzunk...mert ha o meg ne adj isten nem ugy gondolja, akkor az eleg kellemetlen.
2016. aug. 17. 14:02
 6/22 Noren1989 ***** válasza:
Na majd írd már meg, hogy mit mondott!
2016. aug. 17. 14:27
 7/22 anonim ***** válasza:
69%
Szóval nem tudtok megbeszélni ilyen alapvető dolgokat, meg parázol, hogy nem is úgy gondolja, de már kapcsolatnak számítanád? Fura :D
2016. aug. 17. 14:40
 8/22 A kérdező kommentje:
4 talalka utan szerintem nem annyira fura, ha az ember nem akarja lerohanni a mádikat ezzel.
2016. aug. 17. 15:16
 9/22 A kérdező kommentje:
és összesen kb 20 óra együtt eltöltött időből nem derül ki, hogy milyen is a másik, hogyan gondolkodik erről, és nyilván én meg tartok tőle, hogy rázúdítsam, nem akarom elijeszteni. (nameg a választól is félek, a jelek ellenére is)
2016. aug. 17. 15:36
 10/22 A kérdező kommentje:
(20 óra a tényleges idő, most abban az alvás nincs benne. Még mielőtt valaki elkezdené..)
2016. aug. 17. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!