Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4. randi volt a sráccal. Én kérdezzek rá (és mikor), hogy együtt vagyunk-e vagy várjak?
Szerintem ne kérdezz rá.
Vagy a kapott válasz (=szavak) fogják eldönteni, hogy akkor "együtt vagytok" vagy sem? :)
Mennyiben fog változni a kapcsolatotok minősége, ha kimondja (rákérdezel, kierőszakolod, bármi)?
...egyébként az, hogy töbször találkoztatok, gyorsan ki tudott alakulni olyan kötelék/kémia, hogy szex is legyen, többször is- az nem elég még így 1-2 hét után?
Nyilván az ismerkedés szakaszában bárki, bármikor "benyögheti", hogy "bocsi"- de ezt akkor is tudtad, amikor szexeltetek, nem?
Számomra a másik fél tettei, magatartása inkább meghatározza, hogy összetartozónak gondol-e bennünket vagy sem (még csak nem is egy az egyben a testiséggel párhuzamban!)- nem pedig a rákérdezésre kierőszakolt szavak, de én másképpen gondolkodom erről :)
Azért ne törj össze nagyon, a leírásodból az tűnik ki, hogy te sem teljes szívvel vagy még ebben az alakuló kapcsolatban.
Minden jót
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!