Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4. randi volt a sráccal. Én kérdezzek rá (és mikor), hogy együtt vagyunk-e vagy várjak?
Online nem is beszélgettek, vagy mi?
És hány óra ismeretség után vitt ágyba, ha nem vagyok indiszkrét?
#12-es: Attól még hogy nem ismerik egymást nagyon még lehet kapcsolat. Senki sem úgy jön össze a másikkal, hogy évek óta ismeri. Én a barátnőmmel a 2. találkozás után jöttem össze es onnantól úgy vettük hogy kapcsolatban vagyunk:D
Kérdező: Megértem a helyzeted. Szerintem 1x még találkozzatok és utána kérdezz rá, hogy el tudna-e komoly kapcsolatot képzelni veled vagy sem. Ha nem akkor hagyd ott, ha bizonytalan akkor te ne keresd többé, mert ha fontos vagy neki akkor felkeres majd.
Nem tudom miert ertelmezted úgy, h en azt mondom ez már kapcsolat...kerdeztem, hogy mikor kellene rakerdeznem, h mik a szandekai. Nem tudom hol olvastad, hogy szerintem ez mar kapcsolat. Szerintem honapok kellenek ahhoz, hogy 2 ember rendesen megismerje egymast (de meg akkor is, sot meg evek mulva is tortenhetnek meglepetesek...), viszont a parok nem honapok multan szoktak ugy erezni, hogy osszetartoznak, hanem joval elobb.
De kotozkodj nyugodtan, ha jol esik.
Igen, szerintem is rakerdezek a kovetkezo talalkozon. Chaten nem akarom.
2. Randin fekudtunk le, írtam.
"Senki sem úgy jön össze a másikkal, hogy évek óta ismeri."
Őőőő de, én mindháromszor így jöttem össze az aktuális párommal :D Meg az összes ismerősöm is így csinálja kb :D
Kérdező, hát nekem abból, hogy rá akarsz kérdezni, hogy együtt vagytok, eléggé az jön le, hogy ha rajtad múlna, akkor azt mondanád, hogy ez már kapcsolat. Bocsi ha félreértettem.
#13. És nálatom hogy volt? Mikor mondtátok ki? Vagy sosem lett konkretan kimondva, hogy egyutt vagytok?
Az a baj, hogy én nagyon sok olyan pasit ismerek, akik simán mennek jobbra balra, más lányok utan, hiaba randiztak mar viszonylag sokszor egy lannyal. Ameddig nem hivatalos, addig szabad a palya. Bár szerintem ő pont nem ilyen, de ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!