Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kérdezzek rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzek rá, hogy rajtam kívül találkozik-e más lányokkal is?

Figyelt kérdés
Kétszer találkoztunk a sráccal, látszólag a részéről is megvolt a szimpátia, azóta keres is. Azonban nem tudom, hogy kérdezhetnék rá, hogy randizik-e másokkal is? Engem az eléggé zavarna. Mikortól várhatom el, hogy csak velem találkozgasson? És ha esetleg kiderül, hogy mással is randizik, hogy mondjam meg neki, hogy ez engem zavar?
2016. febr. 14. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Van bármilyen oka a gyanakodásodnak, vagy semmi nem történt, de már variálsz?

Nem mindegy.

2016. febr. 14. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak nyíltan és őszintén.

Nincs értelme a köntörfalazásnak. Kérdezz rá, meglátod mit válaszol, és az alapján döntsd el, szeetnél e még majd vele találkozni vagy nem.

2016. febr. 14. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom interneten ismerkedtetek meg, akkor próbáld úgy, hogy pl. mennyire van benne ebben az internetes ismerkedésben, gyakran találkozik-e onnan emberekkel, stb. Ha azt mondja gyakran, akkor megkérdezheted egyenesen.

Amúgy szerintem egy jól sikerült randi után már hanyagolhatná a többit. De minimum csok után.

Én is így voltam, mikor megismertem a barátomat...nekem is volt olyan érzésem, hogy nem vagyok egyedül. Majd ki is derült, hogy kvázi elöttem volt egy másik lány, de a mi elsö randink után lezárta a dolgot.

2016. febr. 15. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!