Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neten megismerkedtem egy lánnyal, egész jóban vagyunk, tali is megbeszélve, kérdezzek rá a magasságára?
Neten ismertem meg, sohase láttam még élőben.
Szimpatikusak vagyunk egymásnak, talákozót is lebeszéltünk, hogy majd valamikor összefutunk.
Érdemes megkérdezni, milyen magas? Jó lenne tudni, de ha kiderül, hogy magasabb mint én, akkor lehet bukta az egész tali, mert nem ilyen pasit keres magasságra mint én.
Vagy mégis jobb ezt letisztázni?
Szerintetek?
Ööö. most akkor mi legyen?
Mondjuk engem kiváncsiságból érdekel, de nőknél szokott a magasság számítani.
Az meg , hogy néz ki?
Bár a lány se kérdezte meg tőlem, milyen magas vagyok, fel nem tett kérdésre meg ne válaszoljak?:D
Ha érdekli, majd megkérdezi?
Most ha nem is kérdezte, akkor honnan veszed, hogy másmilyet keres?
Megadta love.hun, hogy mi fér bele? Annak a fele hülyeség. Ne foglalkozz már ilyen hülyeségekkel...
Ennyi erővel én zsákot húzhatnék a fejemre, mert senki nem keres keresztharapásos, striás, enyhén narancsbőrös, szőrösödő nőt. De ha elmegyek rendbe rakva a randira a felét észre se veszik, csak belém esnek 10/8-szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!