Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne elsimítani ezt az egész feszültséget a párom részéről?
Figyelt kérdés
A párom szerint a 12 évvel idősebb, kissé flúgos de kedves és normális, kapcsolatban lévő férfi barátom meg akarna engem d. , és szerinte túl bizalmi viszonyban vagyok vele, meg nem tetszik neki ha véleménye van a kapcsolatunkról vagy róla (amely véleményt egyébként csak nekem írt meg még régebben, de semmi extrát, nem durvát). Egyszer látta személyesen, nem nagyon kommunikáltak. Levelezésemet a baráttal visszaolvasta, de hagytam, én is olvasgattam az övéit. Az is zavarja, hogy egyszer a kifejezett kérése ellenére a barátom előtt öltöztem át, vagyis csak nadrágot cseréltem. Szerinte ő rám van indulva, mert sokkal szebb vagyok mint a nője, mert a nője tényleg nem valami szép külsőre. Belsőre biztos.2016. máj. 14. 14:43
1/5 A kérdező kommentje:
(rossz alkategóriába tettem)
2016. máj. 14. 14:45
2/5 A kérdező kommentje:
A flúgos alatt fetisizmust kell érteni.
2016. máj. 14. 15:06
3/5 A kérdező kommentje:
Meg volt fura húzása, pl. tudomásuk ellenére lefotózza a nők azon testrészét, köztük az enyémet is, amely iránt fetisizmusa van. Ez pedig a fenék.
2016. máj. 14. 15:12
4/5 A kérdező kommentje:
Szóval ez a húzása zavarja a páromat. :D
2016. máj. 14. 15:15
5/5 anonim válasza:
Hát ne haragudj de engem is iszonyatosan zavarna. Ha valaki véleményezi az én kapcsolatomat én azt elzavarom melegebb éghajlatra. Persze nem tudni neked mit véleményezett de én nyílván védem a páromat. Az meg már tényleg durva ha a barát előtt öltözöl át. Csoda hogy a párod még veled van. Tudom hogy téged ez nem zavar mert te nem szereted azt a barátot de tudod ezt nehéz elhinni annak a félnek aki azt látja hogy más csorgatja utánad a nyálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!