Hogy bírjátok az egész napos feszültséget?
Úgy értem, ti nem vagytok feszültek a gyerek sírástól? márpedig elég sokat sír a babám, gyakorlatilag csak akkor nem, ha alszik, eszik, vagy játszok vele, de akkor is alább hagy a lendület és 20 perc múlva már kínlódunk.
Sajnos keveset is alszik, az ilyen napokon mint ma, mikor összesen 1,5 órát aludt, a falra tudok estére mászni, már semmi sem jó szegénykémnek, ha egyedül hagyom (mármint úgy hogy nem ülök közvetlen mellette és szórakoztatom) azonnal sírni kezd. meg amúgy is ilyen, csak velem van el, egyedül alig tud eljátszani. 8 hós. Tudom, más baba is ilyen, szóval kíméljetek meg a "mit vártál" választól :) inkább az érdekel, ki hogy tud lazítani, leereszteni. Az apja 8-9-kor ér haza, fürdetés végére, hétvégén meg olyan fáradt, hogy amiatt vagyok én szinte egész nap a babával...szóval minden nap ugyanaz a verkli megy, és ha egy picit is megpróbálok elszakadni, leülni a gép elé, vagy csak nyugodtan leülni ebédelni, rögtön a gyerek sírás, a vérnyomásom újra 180 lesz.
Lányom 6,5 hós szerencsére elvan magában is huzamosabb ideig, de mostanában kezdődött, hogy ha meglát és nem mellette vagyok ordít. Az ebédlő (szobát alakítottunk át) ajtófélfájába (még aki építette) lyukat fúrt és oda vettünk egy hintát abba teszem bele és még eszek ő hintázgaz (belekötöm). Ha főzök vagy épp takarítok és hiányol akkor beleteszem bébi hordóba és azt a babakocsi vázára adok neki játékokat és viszem magammal. Este meg ha egyedül vagyunk itthon elmegyek előtte fürdeni és oda is viszem magammal így jó fél órát tudok lazulni :) Próbáld meg vinni magaddal, ha gépezel ültesd a lábadra monitornak merőlegesen és úgy adj a kezébe valamit ami leköti.
Remélem azért tudtam 1-2 hasznos dolgot írni.
Nagyon rosszul bírom.
Egyedül nevelem, így elszabadulni sem tudok előle sajnos.
Esténként bort iszok, nekem ez a menekülés :((
hát..a gép előtt az ölemben nincs el, ficánkol, meg nagyon nézi a monitort, nyilván nem a legjobb a szemének. a hinta nekem is adu ász volt régebben, de mióta nagyobb, már abban sincs el 10 percnél tovább...
szegényem semmi másra nem vágyna, mint hogy egész nap játszak vele, de most még nagyon rossz korban van, mármint most még nem tanul meg semmit, hanem csak úgy matat, meg főleg kúszni próbál, szóval nem hogy egy napot, még fél órát is nehéz vele eljátszani.
biztos érzi is hogy nem vagyok izgalmas társaság, mert mint írtam 20 perc játék után (de sokszor már 10 perc után is) sírni kezd.
Sajnos tanulnom is kellene, ezért időről időre próbálom magára hagyni a szobában, akár úgy hogy szól a tv a háttérben, de úgy is sírni kezd 2 perc után, tehát a tv is teljesen értelmetlen.
próbáltam azt is hogy mellette fekszem és úgy tanulok, de mint írtam, ha velem van egy légtérben, akkor is sírni kezd 15 perc után.
Persze ha idegenek közt vagyunk, akkor meg se mer nyikkani, akkor 1 órát is elül teljes csendben az ölemben:)
úgy érzem fel tudnék robbanni így nap végére, az izmaim görcsben, a gyomrom görcsben, nagyon fáradt vagyok, legszívesebben be fognám a fülem. Megyek mert most is sír persze.
nálunk si volt ilyen korszak azt hiszem olyan 4 hósan(?)hogy kb egész napja nyaogva, nyűgösen telt, meg sírva, írtam is ki erről, hogy nem kellene boldognak lennie egy babának, ha már nem újszülött?mert őket még megértem.erre mindenki írja, hogy ő babaája nem sír, meg a köv válaszolóé sem..
elszomorodtam, de valahogy elmúlt, talán az oldotta meg, hogy a nagyi sűrűbben kezdett járni, ő valahogy nagyon egy húron van vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!