Hogy bírjátok az egész napos feszültséget?
Úgy értem, ti nem vagytok feszültek a gyerek sírástól? márpedig elég sokat sír a babám, gyakorlatilag csak akkor nem, ha alszik, eszik, vagy játszok vele, de akkor is alább hagy a lendület és 20 perc múlva már kínlódunk.
Sajnos keveset is alszik, az ilyen napokon mint ma, mikor összesen 1,5 órát aludt, a falra tudok estére mászni, már semmi sem jó szegénykémnek, ha egyedül hagyom (mármint úgy hogy nem ülök közvetlen mellette és szórakoztatom) azonnal sírni kezd. meg amúgy is ilyen, csak velem van el, egyedül alig tud eljátszani. 8 hós. Tudom, más baba is ilyen, szóval kíméljetek meg a "mit vártál" választól :) inkább az érdekel, ki hogy tud lazítani, leereszteni. Az apja 8-9-kor ér haza, fürdetés végére, hétvégén meg olyan fáradt, hogy amiatt vagyok én szinte egész nap a babával...szóval minden nap ugyanaz a verkli megy, és ha egy picit is megpróbálok elszakadni, leülni a gép elé, vagy csak nyugodtan leülni ebédelni, rögtön a gyerek sírás, a vérnyomásom újra 180 lesz.
Én borzalmasan nehezen. Elnézést,hogy ezt írom, de kicsit megkönnyebbültem, hogy olvastam, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Én teljesen ki vagyok merülve. Ráadásul én még parázós is vagyok, még akkor is félek egyedül hagyni amikor amúgy ellenne magában, de aggódok, hogy nehogy valami baja legyen, vagy valamit rosszul csináljak...hár nem könnyű...5 honapos, de ezek szerint később sem lesz könnyebb...
Én is nehezen bírtam :( Csak én ráadásul éjszakáztam is emellett, volt, hogy este letettem, 1 órára rá megint fent volt és ordított 2 órán át. 25 hós korától alussza át az éjszakát, addig vagyok fent volt 1-2-3 órát éjjelente, vagy gyakran kelt... Mellette napközben is ment a nyűglődés (részben mert keveset pihent)... 7 hós korától napi 1x alszik csak... de most 2 éves elmúlt, állítom többet alszik, mint anno 7-8 hósan.... és kevesebbet is sír... hiszti persze van, de inkább ez, mint ami 1-1.5 éve volt...
Nálunk is én vagyok vele egész nap, sőt most csak hétvégékre jár haza a férjem. Nem egyszerű.. egyébként nem minden baba ilyen, csak a többemberesek :) CSak az a szívás, amikor ilyenre van egyedül az ember :)
hát...megnyugtató h nem vagyok egyedül a problémával.
a 16-os, ha kicsit nyersen, de tökéleesen leirta mi a gondom a hordozassal.
10-11: sajnos csak az apjaval marad meg, a mamak 2-3 hetnel surubben nem tudnak jonni, igy eletkorbol adodoan idegenek szamara, gyakorlailag azt mondhatom, ha jonnek, az nekem inkabb hatrany mint elony, mert anyukam rendetlen, azert kell utana fel napot takaritani, anyosom meg kritikus ugyhogy ott meg mielott jon, 2 napot kell talaritani, a baba meg sir ha meglatja oket, nyugodtabbak a napok ha nem jonnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!