Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan randitok főleg férfiak, hogy éreztétek, hogy csak lehúzásról szól az egész?
Én nő vagyok, és szerencsére ilyen még nem fordult velem elő, illetve én sem játszottam el ezt soha, de azt tudom tanácsolni ilyen esetben, hogy legyetek pofátlanok, ha már a másik is az..
Ha érzed, hogy ez az egész most csak a lehúzásról szól, akkor feltételezem nem lesz kedved egy második randihoz, mert semmit nem akarsz a továbbiakban a csajtól. Nos ezesetben nehogy mindent te fizess.. Még ha máskor, más helyzetben illemből meg is tennéd, most egyszerűen ne csináld. Kényszerítsd ki belőle, hogy ő is tegyen hozzá valamit a randihoz.. Vagy a randidat egyszerűen szakítsd meg. Ne érdekeljen a másik lelkivilága.
Én egyszer strandra mentem egy sráccal első randin, és amikor a pénztárnál álltunk, ő nem akart fizetni... Abban a hitben voltam, hogy majd kifizeti utólag, így álltam az ő belépőjét is, de tojt fizetni, pedig többször megkértem rá... Azóta nem mentem első randin strandra, amúgy is sétálós típus vagyok.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!