Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton randim lesz egy lánnyal. Addig eljutottam, hogy elviszem moziba, utána pedig eszünk valamit. De utána mit csináljunk? Hozzájuk vagy hozzánk nem akarok még elmenni, mert csak a második randink, de nem tudok semmi más egész estés programot.
Romantikus séta keretében hazakíséred, és elbúcsúztok az ajtóban.
Ez teljesen kerek program, nem kell ennyire rágörcsölni az egészre.
A mozi és utána a közös kajálás szinte egész estét.Mozi előtt találkoztok félórával,ott beszélgettek,film után is vacsora közben beszélgettek,és el is ment 3 óra.
Utána megkérdezed elkísérheted-e hazáig,és az is 1 óra(vagy kevesebb?).
Elején, ismerkedésnél nem is kell feltétlen "program".
Én pl akivel egy hullámhosszon vagyunk, simán elbeszélgetek 5-6 órán keresztül is akár egyetlen tea mellett. Egy randin szerintem ez a fontosabb, hogy megismerjétek egymást, nem pedig menő programokat szervezni.
Mozi? Komolyan? A világ legidiótább randihelyszíne, mivel kb. semmit nem tudtok csinálni, csak bambuljátok a képernyőt másfél-két órán át.
Egy kávéház pl. sokkal jobb lenne, beszélgethettek, ilyesmi.
Mint írtam. Második komolyabb randink lesz. Moziba azért megyünk, mert van egy vígjáték (A fekete ötven árnyalata), amit mindketten meg szerettünk volna nézni.
A hazakísérés azért nem menne, mert Székesfehérváron találkozunk és mindketten messze lakunk onnan, ráadásul két különböző irányban. :D
Az a gázos, hogy az utolsó busza szombaton, 22:40-kor megy, akkor pedig még nagyban a moziban leszünk, mert a 20:30-as vetítésre foglaltam jegyet, utána pedig még elmennénk egy tuti étterembe.
A következő busza pedig reggel 7-kor lesz. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!