Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem akarok komoly kapcsolatot, mert félek, hogy megcsalnak, elhagynak, veszekedés, beleunás lesz az egész kapcsolat. Normális ez?
Mindenki fél, normális. Lehet a választottad is fél.
Csak akkor vágj bele a kapcsolatba, ha látod,hogy a másik a hibáidat elfogadta, de ehhez sok idő/türelem kell. Sokáig kell udvarolni/ismerkedni,közel kell kerülni. (Nem tudom férfi/nő vagy?)
Attól függ. A mai világban sajnos olyanokat tapasztal (akár csak a környezetében) az ember, hogy nem csoda hogy te is félsz, én is.
Ha jön valaki, akiért felülkerekedsz ezeken a félelmeiden, akkor még normális. Ha tényleg nem vagy hajlandó ezért belevágni egy kapcsolatba sem, akkor gond van, szerintem.
Nem a legjobb természetesen, de nem mondanám, hogy nem normális. Sajnos nagyon is jogos lehet a félelem. Manapság egyre kevesebben értékelik a kapcsolatokat. A legtöbb embernek minden előbbre való, az anyagiak, a munka, a karrier, a luxus, a barátok, a többi családtag, a hobbi, a kényelem, az önérzet, stb., mint a párkapcsolata, még ha ez évek óta is tart. Belefuthat bárki abba, hogy bármennyire is úgy tűnik, szereti a másik, az első adandó problémánál elhagyja, vagy választási lehetőségnél valaki, vagy valami mást választ.
Azért mégis azt mondom, talán megéri kockáztatni, hiszen vannak valóban jól működő kapcsolatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!