Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Önbizalomhiányos férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányos férfiak! Randira mertek hívni egy nálatok csinosabb nőt, ha mindig kedves veletek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 10:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
72%

Mi ezzel a baj?

A feleségem szerint féltek tőle a férfiak. Van önbizalma, szép, és okos.

Nyilván, aki így áll hozzá, hogy "mi lesz ha nemet mond", vagy "nem merem megszólítani", az veszett ügy.

A közös hullámhossz úgyis kiderül az elején. Ha nem jön össze, akkor nem jön össze.

Nekem sem volt önbizalmam fiatalon.

Ma már azt látom, hogy bármelyik szabad állapotú nőt meg lehet szerezni, és tényleg tök mindegy, hogy én hogy nézek ki. Más kérdés, hogy "haza járok csajozni", mert a feleségem a legjobb és ennyi.

Csak pár tanács:

1. Ne majgadról beszélj

2. Kérdezd pozitív dolgokról

3. Ne akard ágyba vinni 1 perc után

4. Ha elsőre fel akar vinni a lakására, akkor felejtsd el, mert másokkal is ezt csinálja

5. A negyedik-ötödik randi után derül ki egyáltalán, hogy érdemes-e tovább

6. A székely mondást ne feledd: "Fiam, olyan nőt találj magadnak, akinek esze is van, mert p*ja mindegyiknek van!"

2022. szept. 13. 09:20
 32/39 anonim ***** válasza:
77%
17 - nem nem orvos, hanem sori dolgozó. De nagyon csinos, igényes és nem áll ki a kapanyél a szájából. Én irodistaként is elfogadnám. De te ezt úgysem érted. Nem veszed észre magad mindenkit elítélsz lehúzol aztán rísz h miért ítélnek el téged is meg miért nem kellesz senkinekm Na ezért.
2022. szept. 13. 10:10
 33/39 anonim ***** válasza:
73%
A kérdés inkább így hangzik: "Ronda, lúzer férfiak! Randira mertek hívni egy nálatok csinosabb nőt, ha mindig kedves veletek?". A válasz pedig: igen. Persze borítékolni lehet az eredményt, mert ha ott helyben nem utasít vissza, akkor majd a randin, de annyiból mindenképp megéri, hogy legalább ott lesz a bizonyíték az ember kezében, hogy a nők bizony nagyon szemetek tudnak lenni és állandóan játszanak a másik érzéseivel.
2022. okt. 4. 14:20
 34/39 anonim ***** válasza:
67%
Azt vettem észre hogy a jelenlegi világban nagyon bizonytalanok az emberek a mi hazánkban főként. Annyira nagy a nyomás , hogy mindenki félvárról veszi a dolgokat nem érdekli ha összejön vagy sem csak sodrodnak .Semmi lelkesedes , semmi szenvedely, semmi empátia.. Minden nőre van legalább 2 -3 férfi , a nő nem tud egyre koncentrálni mert sok felől érik az ingerek így játszadozik picit mindenkivel .
2022. okt. 5. 14:13
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Hívtam. Volt barátja. Megyek tovább. Ennyi.
2022. okt. 5. 18:46
 36/39 NTBS ***** válasza:
Igen, sikerélmény nélkül.
2022. okt. 14. 13:44
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Az a fura, hogy csak velem volt kedves (osztálytárs), elhívtam, de elutasított, majd összejött a 2x annyi idős, dagadt, ronda, marhaképű tanárunkkal, engem meg kirúgtak a suliból, mert féltékeny volt...
2022. okt. 14. 19:46
 38/39 anonim ***** válasza:
37. Az igen.
2022. okt. 14. 20:24
 39/39 anonim ***** válasza:
Én senkit soha nem mertem még randira hívni. Mindig megvárom, hogy a nők kezdeményezzenek. Sajnos nem sokan szoktak, amit megértek. Nem ez lenne a normális.
2022. nov. 12. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!