Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak folyamatosan hangoztatnia kell magáról, hogy ő alfa, akkor ő valójában egy önbizalomhiányos béta?
Embereknél nincs alfa meg béta...
Azok a farkasok.
Azért "hangoztatják", mert felmerül egy olyan témájú beszélgetésben, vagy ahogy te is mondtad pl ebben a témában töltenek fel egy youtube videót.
Mindegy hogy valaki hangoztatja vagy sem. Az is lehet alfa aki azt mondja magáról, az is aki nem. Minden a való életben dől el, hogy a valóságban képes-e azokat megcsinálni, amikről az "alfaság" szól.
Igen!
Az alfák nem bizonygatnak es nem magukat fényezik
1-es: hogyne lenne rangsor, csak nem annyira fixek a helyek, mint egy farkasfalkaban, mivel nem folyton csak egyetlen kozossegben mozgunk, hanem sokfele helyen.
Te is biztosan megfigyelted, hogy vannak helyzetek, amikor rad hallgatnak a korulotted levok, maskor meg te hallgatsz masokra.
8. Az nem a rangsor miatt van, hanem a józan ész miatt...
Valamit én tudok jobban (mert mondjuk direkt azt tanultam) akkor nyílván rám hallgatnak mert belátják, hogy én jobban tudhatom hiszen ezt tanultam. Amiben viszont nem vagyok jártas abban arra hallgatok aki viszont az benne.
Itt nincs semmilyen rangsor...
Illetve az nem nevezhető rangsornak ahol folyamatosan váltakozik a tagok helyzete, vagyis hogy egyszer alul van máskor meg a tetején.
Nem erre gondoltam. Nyilvan ha valamihez nem ert az ember, akkor hallgat arra, aki jartas benne.
Altalanossagban egy embercsoportban, amikor dontest kell hozni, ekkor derul ki a rangsor. Mittudomen hova uljunk be inni, mit nezzunk meg a varosban, ahova turistaskodni jottunk... Ezt mindig az donti el, aki az adott csoportban a legalfabb - vagy annak mutatja magat. Persze nem olyan direkt modon, mint egy farfkasfalkaban, de igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!