Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfinak folyamatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak folyamatosan hangoztatnia kell magáról, hogy ő alfa, akkor ő valójában egy önbizalomhiányos béta?

Figyelt kérdés
Sok külföldi youtube-os és itt a gyakorin is sok férfi hangoztatja magáról, hogy ők bizony alfák és, hogy az összes jó nőt ők qrják meg, míg a gyenge fos bétáknak marad a házasság és az alfák által "elhasznált sunák". Akinek ezt folyamatosan, újra és újra hangoztatnia kell, az aligha alfa szerintem, inkább egy figyelemhiányos, lelki problémákkal küzdő egyén, aki ezzel próbálja takargatni a gyengeségét. Vagy tévednék?

#alfahím, rosszfiú
2021. febr. 10. 19:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Embereknél nincs alfa meg béta...

Azok a farkasok.

2021. febr. 10. 20:04
 2/18 anonim ***** válasza:
21%

Azért "hangoztatják", mert felmerül egy olyan témájú beszélgetésben, vagy ahogy te is mondtad pl ebben a témában töltenek fel egy youtube videót.

Mindegy hogy valaki hangoztatja vagy sem. Az is lehet alfa aki azt mondja magáról, az is aki nem. Minden a való életben dől el, hogy a valóságban képes-e azokat megcsinálni, amikről az "alfaság" szól.

2021. febr. 10. 20:18
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

Igen!

Az alfák nem bizonygatnak es nem magukat fényezik

2021. febr. 10. 21:28
 4/18 anonim ***** válasza:
4%
Tehát aki információt közöl vagy ad át, az csakis komplexusos gyökér lehet. Egy alfa kínosan ügyel rá, hogy ne derüljenek ki a trükkjei, mert fél, szabályosan retteg, hogy kis kezdő gyerekek le fogják nyomni. Igen, az alfák félnek igazából a kis bétáktól, meg omegáktól....jaja...
2021. febr. 10. 21:52
 5/18 A kérdező kommentje:
#4 Nem kell megsértődni, csak feltettem egy kérdést. Nem nagy ügy...
2021. febr. 10. 21:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem is béta, inkább omega 😂
2021. febr. 10. 22:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A görög ábécé 24 betűből áll, így bétának lenni még mindig nagyon menő. Akiről te kérdezel az inkább omega.
2021. febr. 11. 00:05
 8/18 anonim ***** válasza:
35%

1-es: hogyne lenne rangsor, csak nem annyira fixek a helyek, mint egy farkasfalkaban, mivel nem folyton csak egyetlen kozossegben mozgunk, hanem sokfele helyen.

Te is biztosan megfigyelted, hogy vannak helyzetek, amikor rad hallgatnak a korulotted levok, maskor meg te hallgatsz masokra.

2021. febr. 11. 11:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

8. Az nem a rangsor miatt van, hanem a józan ész miatt...

Valamit én tudok jobban (mert mondjuk direkt azt tanultam) akkor nyílván rám hallgatnak mert belátják, hogy én jobban tudhatom hiszen ezt tanultam. Amiben viszont nem vagyok jártas abban arra hallgatok aki viszont az benne.

Itt nincs semmilyen rangsor...

Illetve az nem nevezhető rangsornak ahol folyamatosan váltakozik a tagok helyzete, vagyis hogy egyszer alul van máskor meg a tetején.

2021. febr. 11. 15:07
 10/18 anonim ***** válasza:
48%

Nem erre gondoltam. Nyilvan ha valamihez nem ert az ember, akkor hallgat arra, aki jartas benne.

Altalanossagban egy embercsoportban, amikor dontest kell hozni, ekkor derul ki a rangsor. Mittudomen hova uljunk be inni, mit nezzunk meg a varosban, ahova turistaskodni jottunk... Ezt mindig az donti el, aki az adott csoportban a legalfabb - vagy annak mutatja magat. Persze nem olyan direkt modon, mint egy farfkasfalkaban, de igy van.

2021. febr. 11. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!