Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szinte folyamatosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szinte folyamatosan ezen jár az agyam.

Figyelt kérdés
Elég önbizalom hiányos vagyok. Sokszor elgondolkozom rajta ha lenne barátom milyen lenne a szex de mindig az ugrik be ilyenkor, hogy nem merném megmutatni neki a testem és félnék az érintésétől mert csúnyának érzem magam. Vagy pl. ha én kielégíteném kézzel/szájjal nem várnám vissza mert kényelmetlenül érezném magam, esetleg amikor az utcán sétálunk szégyelne stb. Amikor ilyenekre gondolok mindig ez jön elő. Lehet, hogy nem is lennék képes szexelni még ha nagyon akarnám is:/

2014. ápr. 5. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress egy nálad is rondább pasit. Probléma megoldva.
2014. ápr. 5. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Amíg ilyeneken agyalsz, elég lesz neked a kispárna szerintem. Komoly, bevállalós lányokkal akarunk b aszni, nem ilyen testképzavaros kis tinikkel. :)
2014. ápr. 5. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:

sporttal és étrenddel alakítsd át a tested vonzóvá.

ha meg lusta vagy,akkor magadra vess.

2014. ápr. 5. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!