Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos férfiak! Randira mertek hívni egy
nálatok csinosabb nőt, ha mindig kedves veletek?
#20 Nem mondom, hogy semmit ne számítana a külső, szimplán csak azt, hogy nem az a legfontosabb. Inkább mi faszik foglalkozunk vele sokat, a nőket meg lehet nyerni a belső értékekkel is, feltéve ha nem vagy annyira ronda, hogy ha lemész a bányába, feljön a szén... Nálad nem látok se humort, se intelligenciát. :D Ettől még meglehet mindkét tulajdonságod, de én csak egy megkeseredett, negatív embert látok, akivel nem véletlen nem jön össze senki, akinek van önbecsülése.
2022. szept. 7. 14:32
Sok nő nem szereti a pörkölt zabáló mindenért csesztető alfa pálinkát ezért le ad pár kategóriát és nyugodt embert keres..
2022. szept. 7. 14:50
Az jó ha már a nő jobbnak tartja magát a férfinak de még is ez a férfi kell neki. Mi ebben a logika, vagy miért éri meg? Pénzes?
2022. szept. 7. 15:06
Igen, de leginkább a viselkedésüktől függ. Sokszor ha egy nő szép is meg nagyon komoly is, azt az életbe nem merném randira hívni.
De eleve azért hívok valakit randira, mert tetszik szóval muszáj elfelejtenem a kifogásokat. Sokszor ha nem nézem azt, hogy csinos, akkor meghívom.
2022. szept. 7. 22:05
Nem. Nem életszerű, hogy egy magasabb szinten levő nőnek tetszenék.
2022. szept. 7. 22:42
26/39 anonim válasza:
Szia, én ugyan egy nő vagyok, de hátha segít ez a nézőpont is. Rengetegszer megtörtént velem, hogy olyan férfiak hívtak randira, akik felé zéró vonzalmat éreztem és nem értettem vajon milyen jelet adhattam, amit félreértettek. Többnyire arra jutottam, hogy félreértették a kedvességem és többet láttak bele, mint ami a valóságban volt. Én azt javaslom, pusztán azért mert kedves veled valaki, még ne hívd feltétlen randira, mert ha nemet mond kellemetlen helyzet alakulhat ki (ez persze attól is függ honnan ismeritek egymást stb). A nő flörtöl, keresi a tekinteted, keresi a társaságod, finoman hozzád ér, csipkelődik veled mikor tetszel neki. A kedvesség remélhetőleg egy általános emberi tulajdonság mindenki felé. Esetleg ha van a közös kornyezetetekben olyan akiben megbízol, megkérdezheted ő lát-e vmi szikrát kulső szemlélőként. Sok sikert!
2022. szept. 10. 05:45
Értelmetlen a kérdés.
Nálam csinosabb nő?
Hogyan?
Vékonyabb a dereka?
Egyenesebb a lába?
Mi teszi a nőt egy férfinál csinosabbá?
Mert ha egy másik nővel hasonlítjuk össze, akkor ok.
De így?
2022. szept. 10. 12:03
28/39 mi-kk válasza:
16-os, láttad te már ezeket a nőket smink nélkül? Ja, és ez csak az arcuk, ami a testük kb 10%-a.
2022. szept. 10. 12:48
29/39 mi-kk válasza:
A 27-es meg teljesen jól írja, tulajdonképpen az egész topik értelmetlen :)
Bizony, egy kérdést nem egyszerű feltenni magyarul úgy, hogy értelmes legyen.
2022. szept. 10. 12:50
Igazad van, a baj nem velük van. Ők csak megpróbáltak jóindulatúan értelmezni egy hülyén föltett kérdést.
Szövegértési problémával küzdessz, tanulatlan de egyáltalán nem önbizalomhiányos vagy, - ez a kérdésedből és a félmondatos válaszodból kiderül.
2022. szept. 11. 14:53
Kapcsolódó kérdések: