Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Önbizalomhiányos férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányos férfiak! Randira mertek hívni egy nálatok csinosabb nőt, ha mindig kedves veletek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 10:35
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
92%

Azért ennyire nem egyszerű a dolog, az, hogy mindig kedves, az nem jelent semmit.

Legalább is hozzám mindig kedves mindenki, még az elvileg legbunkóbb emberek is, szóval ez nálam nem lenne még zöld út egy randihoz.

2022. szept. 7. 10:43
 2/39 anonim ***** válasza:
92%

Vendéglátásásban pl mindig kedves mindenki ( többnyire) most döntse el a férfi hogy mi miért van.

De ebbe a szar világba amúgy ki vannak èhezve , nemtől függetlenül a kedvességre , ha van egy pici szikra , könnyen lehet vele tüzet csiholni

2022. szept. 7. 10:48
 3/39 anonim ***** válasza:
91%
Ha biztosra tudom, hogy nincs senkije, akkor persze.
2022. szept. 7. 11:07
 4/39 anonim ***** válasza:
95%

Kizárt. A nő választ mindig amúgy is, beégetni magam fölösleges.

Amúgy meg ma már a nő is kezdeményezhet...

2022. szept. 7. 11:14
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Régebben igen. Ma már nem. Túl sokszor estem pofàra, vettem jelzésnek ami nem is volt az.
2022. szept. 7. 11:53
 6/39 anonim ***** válasza:
35%
Kizart. Egy szep no nem all rondaval. Aki olyan hulye, hogy hisz az ilyen meseben es felreert egy not az meg is erdemli, hogy pofara essen. Szep nonek jokepu jar.
2022. szept. 7. 13:11
 7/39 anonim ***** válasza:
63%

Sajnállak. Sajnállak, mert nem élhetted még át azt a csodás ,,Ez a hülyefejű gyökér kúrogatja ezt a jó nőőőőőt??????" érzést....

2022. szept. 7. 13:15
 8/39 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom miert sajnalsz, de azert koszi :). En meg nem lattam soha jo not nem a sajat szintjen levovel. Olyat igen, hogy egy ronda balfasz faszinak tetszett egy ronda no, de az legyen az o baja.

2022. szept. 7. 13:20
 9/39 anonim ***** válasza:
80%
6- os ostoba kretén vagy számtalan jo nőt látok ronda pasival csak a mhelyemen 3 ilyen párt tudok kapásból is....az irásodból lejön h neked max a tv internetből vannak az infóid a valo eletben gözöd nincs mivan
2022. szept. 7. 13:26
 10/39 anonim ***** válasza:
85%
#8 Akkor még nem jártál a való világban. :D Sokszor látni bomba nőket olyan csávóval, hogy nem érted miért van vele... Bizony nem minden a külső, a nők nem arra gerjednek legjobban. ;)
2022. szept. 7. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!