Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Önbizalomhiányos férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányos férfiak! Randira mertek hívni egy nálatok csinosabb nőt, ha mindig kedves veletek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 10:35
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
4%

Ezt a fantasztikus kepessegedet remelem kamatoztatod a valo eletben is, minden heten megnyerhetned a lotto otost ilyen tehetseggel :). Amugy nem vagyok az altalad megjelolt "ostoba kreten", ronda viszont igen es volt boven idom megtapasztalni, hogy szep nok nem allnak le rondakkal. Megis miert tennek!? En se allok le ronda nokkel. Igenyes embereknek ui. vannak... igenyei ;).

2022. szept. 7. 13:33
 12/39 anonim ***** válasza:
76%

Mutass egy peldat. Gazdag/hires embereket hanyagold, az a penzrol szol.

2022. szept. 7. 13:34
 13/39 anonim ***** válasza:
86%
#12 Ugye nem gondolod komolyan, hogy majd az ismerőseim és a párjuk képét megosztom veled? :D Képzeld köztük is akad olyan nő, aki 10/10, mégis olyan pasival van együtt, akire itt fintorognának a nők... :D
2022. szept. 7. 13:39
 14/39 anonim ***** válasza:
64%
Frusztrált sikertelen hulyek vagytok. A raktáros gyerek nalunk ronda mint az ejszaka de olyan noje van h beszarsz. Csak te vagy nyomi
2022. szept. 7. 13:54
 15/39 anonim ***** válasza:
72%
tipikus incelek
2022. szept. 7. 13:55
 16/39 anonim ***** válasza:
26%

6-os pedig a valóságot mondja...

10/10-et mondtál? Ugye tudod, hogy az a csúcskategóriát jelenti? Egyezzük meg, hogy a kis barátaid lehet még az átlagot se ütik meg, ha ennyire homályban vagy a világról. Nő szépnek hiszik magukat sokszor, aztán csodálkoznak miért rondák állnak le velük, olvass a sorok között... Ha a kis barátaid jól néznének ki jóképű faszik lennének körülöttük nem pedig rondák. 10/10-es nő kevés van, 1000-ből 1 vagy hasonló... Ne átlagos kinézetűeket titulálj csúcskategóriásnak...

Segítek neked kicsit, ők mondjuk, hogy a csúcskategóia közelében vannak:

[link]

[link]

2022. szept. 7. 14:02
 17/39 anonim ***** válasza:
9%

"raktáros gyerek"

Egy csóró aluliskolázott faszi jó nővel? Ilyet se láttam még :D. Gondolom a nője kutatóorvos is a SOTE-n vagy elméleti fizikus az ELTE-n, aki leáll egy raktárossal, mert csak. Ugye?

2022. szept. 7. 14:10
 18/39 anonim ***** válasza:
78%
#16 Olyasmi akire éppen gondoltam, mint az első. Képzeld, a nőket nem a külső érdekli elsősorban. :P Már a válaszodból látom, hogy veled még akkor se állna össze egy valahogy kinéző nő, ha te lennél a legtökéletesebb testű, legjóképűbb faszi a világon... Esetleg egyszer lefeküdne veled, de aztán dobna is a francba. Nem negatív puncikra vágynak, hanem határozott, egészséges önbizalommal rendelkező FÉRFIRA! Te még a kisfiú szintet se ütöd meg, mert azok legalább cukik. Szimplán egy búvalba*szott ember vagy, aki azt hiszi minden jó nőt a felszínes, kigyúrt, pénzes férfiak visznek. Pedig a valóság más...
2022. szept. 7. 14:19
 19/39 anonim ***** válasza:
88%

Van nekem egy titkos módszerem.

Mégpedig az, hogy tudom: sok minden szubjektív. Lehet, hogy magamnak nem tetszem, de ez miért zárná ki, hogy más ezt máshogy lássa? Ezt kell csupán megérteni, és szem előtt tartani.

2022. szept. 7. 14:22
 20/39 anonim ***** válasza:
57%

Próbálkoztam szép nőknél eleget, mind pattintott azonnal. Furcsa mód amikor viccből hülyítettem pár ronda nőt (amúgy ők lettek volna az én szintemen), azok még hajlandóak voltak meg is alázkodni előttem csak hogy összejöjjön. Kíváncsi voltam az önbizalom/humor/intelligancia számít-e a nőknek vagy csak a kinézet így sok éve pár ronda nőt hülyítettem kicsit, hogy lássam a kinézetemmel van-e gond vagy mással. Maradjunk annyiban a különbség szignifikáns volt... Micsoda furcsa véletlen. Nem gondolod?

2022. szept. 7. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!