Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan vagyok frusztrált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok frusztrált?

Figyelt kérdés
Már 2-3 hónapja ismerkedem egy sráccal, de olyan dühös vagyok rá, hogy az hihetetlen. Úgy áll az ismerkedéshez: jobbat akárhol találok, mint ő. Ezért nem nagyon beszélgetünk még hétvégén sem, mert tulajdonképpen alig keres. Én rendszeresen írkálok neki, viszont sokszor úgy érzem felesleges. Egyszerűen olyan szinten önbizalomhiányos. De lassan kezd betelni a pohár!

2022. jún. 11. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha időpocséklásnak érzed, vess véget ennek a nyögvenyelős kapcsolatnak.
2022. jún. 11. 13:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából isten mentsen, hogy ebből kapcsolat legyen!
2022. jún. 11. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
2-es Akkor minek írsz ki kérdést? Ha érdektelen az ember, akkor mondd meg neki, és ne pazarolj több időt rá.
2022. jún. 11. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű hogy nem érdekled.

Ne pazarold rá az idődet, találhatsz nála ezerszer különbet!

2022. jún. 11. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
87%

Jajj de édes naiv lányka vagy te.

Nem arról van szó, hogy ő önfeláldozásból nem mászik rád, hogy jusson neked jobb pasi mint ő. Arról van szó, hogy valójában nem akar téged.

2022. jún. 11. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki önbizalomhiányos, azzal nem lehet mit kezdeni. Ha össze is jönne veled, csak ezt hallanád tőle, hogy biztos van valakid, biztos otthagyod stb. Ezt nem lehet kibírni, tudat alatt kiszekálja, hogy otthagyd, hogy aztán tovább erősítse magát abban, hogy na ugye. Az ilyen csak nyeli el az energiád és vissza nem ad semmit! Ezen csak pszichoterápiával tudna segíteni, de nyilván jobb neki az önsajnálatban dagonyázni, mint szembenézni a gyerekkori traumáival.
2022. jún. 15. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!