Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után kell elengedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kell elengedni egy tinder matcher?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, már beszélünk egy ideje. Tinderen matcheltünk, most messengeren beszélünk már. Ha ritkán megmerészelem tőle kérdezni, hogy mikor találkozunk, mindig az a válasz, hogy ő sokat dolgozik, este pedig hullafáradt, senkivel nincs kedve olyankor találkozni. Múltkor indulatosan megírta, hogy majd ha lesz KEDVE találkozni, akkor ír, ne kérdezgessem. Szerintetek is hagyjam a francba? 1 hónapja beszélünk kb.

2022. szept. 1. 11:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

19. Én is azt hittem hogy jól nézek ki, majd amikor egy két videón visszanéztem magam, a hányinger kerülgetett. Engem sem választott soha senki, de legalább már tisztában vagyok a külsőmmel. Egyébként felüdítő dolog, mert nem futok reménytelenül egy szekér után sem.

Az meg a másik, hogy a társkeresőn brutál jóképű férfiak vannak nagyszámmal, minden korosztályban. Ezek között labdába sem lehet rúgni még egy felső közép kategóriás külsővel sem. Az hogy milyen a stílusom, meg milyenek a belső értékeim, a kutyát sem érdekelte. A nagy lőzung ez a belső érték, mert ahhoz először is kell egy jó külső. Persze értem én, a jó külsőnél fog számítani a jó belső is. Világos! Aztán szó szerin a béka s*gge alá raktak a lecet, de ugyanaz az eredmény. Sem online, sem élőben nincs senki. Ja, tudom, incel vagyok és lúzer. Semmi iskolám nincs, nem beszélek nyelveket, munkanélküli vagyok, 100.000.000.000Ft hitelem van, hajléktalan is vagyok, ruháim koszosak. Tudom ezt is egyesek komolyan veszik, szóval csak irónia volt.

2022. szept. 1. 16:52
 22/28 anonim ***** válasza:
40%
Társkeresőn a top alfáknak van sikere. Lehet neked 1000+ matched is, ha azok bacnak visszaírni/találkozni.
2022. szept. 1. 17:50
 23/28 A kérdező kommentje:
De milyen az a top alfa? Hogy néz ki egy top alfa, mutassatok.
2022. szept. 1. 17:57
 24/28 A kérdező kommentje:
Na írtam neki, hogy mi legyen. Mondja még ráérünk találkozni. Persze magától semmit nem ír, csak ha kérdezek, akkor válaszol. Hagyom.
2022. szept. 1. 22:13
 25/28 anonim ***** válasza:
Hagyd, felesleges. Van még ott talonban férfi bőven, hidd el.
2022. szept. 1. 22:25
 26/28 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom alapján ha két héten belül nem megoldható a találka, nincs kitűzve konkrét időpont, akkor csak az időd vesztegeted.
2022. szept. 10. 20:35
 27/28 A kérdező kommentje:
már offoltam
2022. szept. 10. 20:45
 28/28 anonim ***** válasza:
Jól tetted bro én is most offoltam egy ugyanilyen csajt, sose ért rá mindig majd valamikor szerdán tali aztán lemondva stb.. nem érdemes vergődni ilyenekkel nekem 1.5 hét elég volt😂😂
2022. okt. 15. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!