Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet elengedni a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elengedni a nőket?

Figyelt kérdés

Van aki természetesen vonzónak születik a nők számára, van aki nem. Punktum. Ez nem tanulható valami.

És mégis, miután annyiszor bebizonyosodott, hogy én nem vagyok vonzó a nők számára, mégis még kapaszkodom ebbe az egészbe. Hitegetem magam. Hazudok magamnak. Miért teszem vajon ezt?

Más is volt hasonló cipőben? Hogyan sikerült a nőket elengedni? El lehet egyáltalán?

2021. szept. 29. 16:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj. Ha elhiszed, hogy jó vagy, akkor jó leszel. Tudom, hogy ez furán hangzik, de amiben magabiztos vagy annak lársz rációt.

Most rugaszkodj el.

Tudsz olyat felhozni, hogy régen új dolog volt és nem voltál biztos a dolgodban, de manapság reflex szerűen megy? Gondolj az autó vezetésre pl, mikor eleinte rendszeresen lefulladtál, de manapság alig.

Ismerkedés is ilyen. Eleinte feszengeni fogsz, de mikor már túl vagy 20-30-50en, már csak egy lesz a sokból, mint autóútból 1 haza út. Tudni fogod fejből, hol vannak az úton a kátyúk, hol kell lassítani, stb. Egyszerűbben fogod kezelni az ismerkedést.

"Ez nem tanulható valami." DE! De nem úgy, ahogy te mondod. Hanem amit felvázoltam pár sorral feljebb.

2021. szept. 29. 16:50
 2/17 A kérdező kommentje:

1

Egyrészt introvertált vagyok. Másrészt már sokat probálkoztam, gyakoroltam.

És semmi.

Az lesz a megoldás, hogy elengedem. De hogyan lehet?

Vajon van akinek sikerült? Egyáltalán mivel lehet pótolni?

2021. szept. 29. 16:53
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

#1 vagyok:

Jő meglepetés: Én is introventált vagyok. Ha te is, használd ki. Előny: jó hallgatóság van, hát beszéltesd. Megemlít valamilyen szót, és kérdez rá, ami eszedbe jut. "fa", "hullámvasút", "szekrény" és gondold tovább. :)

Továbbá vannak értékeid is, és tudod mi az amit keresel a nőben. Hátsz támaszkódj ezekre.

Majd, ha őt érdekli valami felőled, majd kérdez. Van, hogy dolgokat szándékosan nem mondok el, mert minek. Ha érdekli, rákérdez. :)

2021. szept. 29. 17:01
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Milyen külsejű nőknél próbálkozol? Ha a szinted fölé lősz, akkor el fognak utasítani. Milyen a kiállásod? Van jó dumád, magabiztos fellépésed? Jól öltözködsz? És ez csak egy kicsi szelete annak miért nem vagy sikeres.
2021. szept. 29. 17:03
 5/17 A kérdező kommentje:

4

“Milyen külsejű nőknél próbálkozol? Ha a szinted fölé lősz, akkor el fognak utasítani. Milyen a kiállásod? Van jó dumád, magabiztos fellépésed? Jól öltözködsz? És ez csak egy kicsi szelete annak miért nem vagy sikeres.“

Akik nekem tetszenek. A szépség végülis szubjektív nem? Ezt szokták itt mondani.

A jó duma nem tudom mi. Én sok mindenről szeretek beszélgetni, sok minden érdekel.

Elég szerény természetű vagyok. Nem szeretem a kirívást. Sem öltözködésben, sem viselkedésben.

Ezek miatt lehet?

2021. szept. 29. 17:35
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Oké, de ha neked mondjuk Gigi Hadid kaliberű nő tetszik, te pedig Kern Andrásra hasonlítasz, akkor alapból magad alatt vágod a fát (kisarkítva természetesen)
2021. szept. 29. 18:01
 7/17 A kérdező kommentje:

6

Kern András nagyon öreg. Nem értem a hasonlatokat. Saját korosztályomban keresgéltem - 5 év.

2021. szept. 29. 18:06
 8/17 anonim ***** válasza:

#2:

"Másrészt már sokat probálkoztam, gyakoroltam."

Na jó, de tanultál is valamit a másik emberről, vagy mindig ugyanazokat a panelokat alkalmazod ismerkedésnél?

Oda tudsz egyáltalán figyelni úgy istenigazából a másikra? Képes vagy értelmezni a nem-verbális jelzéseit?

2021. szept. 29. 18:10
 9/17 anonim ***** válasza:

#7: [link]

Tessék, Kern Andrásról és Verebes Istvánról egy fiatalkori kép. Gondolom, rá tudsz jönni magadtól is, hogy melyik melyik.

2021. szept. 29. 18:12
 10/17 A kérdező kommentje:

8

“Oda tudsz egyáltalán figyelni úgy istenigazából a másikra? Képes vagy értelmezni a nem-verbális jelzéseit?“

Ez megy. Viszont nem mindig szeretik amit válaszolok, mert filozofikusan magyarázom a dolgokat és nem anekdotikusan mint mások. Emiatt azt gondolják, okoskodok, kioktatom őket. Pedig csak az van, hogy nem tudok egy ugyanolyan egyszerű és anekdotikus választ adni, hogy: “Igen? az én haverommal meg ez és ez történt stb”. Én nem így kommunikálok, hanem túl logikusan és a teljes képet tekintve, nem csak személyes tapasztalatokat. Lehet ez nekik nagyon NEM!

A non-verbális jelek közül leginkább az ásítást ismerem fel. De például azt, ha valóban érdeklődik vagy csak udvarias velem, azt nem tudom eldönteni. Ezért mindig faggatni kezdem, hogy akkor hányadán állunk. Ilyenkor meg benyomják, hogy igazából csak barátnak tudnának elképzelni. Én ezt úgy értelmeztem, hogy nem jövök be, tehát az arcom nem elég jó.

2021. szept. 29. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!