Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba volt ezt a pasit elengednem?
Nyilvan ezt nem tudjátok helyettem eldonteni, de érdekel a velemenyetek a helyzetről.
Utolsó 2 alkalommal 1 hetes szünetekkel hívott találkozni. De a kettő között is alig beszeltunk napi par mondatot.
Volt azon a héten olyan is, hogy szabadnapos volt, de egesznap nem írt vissza az előző esti uzenetemre.
Mindekozben hangoztatta mindig mennyire jol erzi velem magat. Akkor miért nem hivott surubben talalkozgatni?
A talikon mindig minden szuper volt, mondta azt is, hogy en vagyok az első nő akivel ennyire egy hullamhosszon van, stb. Az elejen surubben is akart talalkozni (igazabol par hetes ismerkedesrol van szo)
Vegulis amikor nem keresett egesznap utana masnap hivott es talalkozni akart (az 1 hetes szünet utan), de anelkul hogy meghallgatnam elkuldtem a francba.
Azota se keresett semmilyen formaban. Ami megint arra utal nem erdekeltem annyira, mint mondta.
Ebben a helyzetben szerintetek várnom kellett volna meg vagy jobb, hogy elengedtem, mint később?
Az az igazsaghoz hozza tartozik, mar azert bosszant picit a dolog, mert meg sosem volt dolgom ennyire normalis emberrel. (Marmint persze a talalkozokon igy jott le)
"de anelkul hogy meghallgatnam elkuldtem a francba."
Ezek után még mit kellett volna tennie?
Valószínű már az elejétől érezte, valami nem ok.
"mondta azt is, hogy en vagyok az első nő akivel ennyire egy hullamhosszon van, stb."
Ha ez igaz lett volna, akkor visszaírt volna neked. Inkább játszadozott veled, ezért nem írt.
"de anelkul hogy meghallgatnam elkuldtem a francba"
Hogy a férfiért mennyire kár vagy sem, arra nézve nem vonnék le ennyi információból következtetést.
De ilyen előzmény után nincsen visszaút, úgyhogy szerintem már kár ezen rágódnod.
"Azota se keresett semmilyen formaban. Ami megint arra utal nem erdekeltem annyira, mint mondta."
Szerintem lehet az is az oka, hogy kiábrándult belőled emiatt, vagy simán csak van benne annyi önérzet és egészséges határtartás, hogy ezek után nem keres.
Ha téged küldene-e valaki egy napos kommunikációs 'űr' miatt anélkül, hogy meghallgatna, lenne benned annyi önérzet és tartás, hogy nem keresed többet, vagy még futnál utána?
A saját életemből az elmúlt pár hónapra visszatekintve három olyan példát tudnék mondani, amikor nagyon komoly okom volt rá, hogy 1-1 napig ne legyek elérhető telefonon vagy más formában, és ha ezt bárki számonkérte volna rajtam, vagy az ok ismerete nélkül felháborodott volna rajta, vagy arra nézve vont volna le messzemenő következtetést, hogy ő nekem mennyire fontos, akkor és is jó ötletnek tartottam volna, hogy többé ne legyen az életem része.
De természetesen lehet, hogy a ti esetetekben simán csak az volt az oka, hogy egy napig nem reagált az üzenetedre, hogy nem vett téged annyira komolyan, mint te gondoltad, esetleg párhuzamosan több nővel ismerkedett, vagy bármi más.
Így, hogy nem hallgattad meg, és "elküldted a francba", már soha nem fogod megtudni, hogy esetleg volt-e rá valami elfogadható oka, amit megértettél volna és talán elfogadhatónak találtál volna.
Egyébként még azt sem tartom teljesen kizártnak, hogy tudatosan, szándékosan tett próbára, hogy hogy reagálsz egy ilyen helyzetre, ha volt már rossz tapasztalata olyan nővel, aki már azon is kiakad, ha fél napon, vagy pár órán belül nem ír vissza neki, akivel ismerkedik.
Én nő vagyok amúgy, és nálam nagyon a "red flag" kategória, ha egy férfi részéről negatív reakció, indulatos kritika, számonkérés stb. van arra, hogy nem azonnal, vagy pár órán belül reagálok valamire (függetlenül attól, hogy nekem a munkám sem mindig teszi lehetővé).
Megértem amúgy, hogy rosszul esett neked, főleg, ha te is úgy érezted, hogy megvan köztetek az összhang, de szerintem azért amikor másnap felhívott, érdemes lett volna meghallgatnod, és azután mérlegelned, hogy folytatni szeretnéd-e vele az ismerkedést.
De ne bánts magad miatta, az élet ilyen, hogy ezekből a tapasztalatokból tanulunk.
"Ha ez igaz lett volna, akkor visszaírt volna neked. Inkább játszadozott veled, ezért nem írt."
"Egyébként még azt sem tartom teljesen kizártnak, hogy tudatosan, szándékosan tett próbára, hogy hogy reagálsz egy ilyen helyzetre, ha volt már rossz tapasztalata.."
Próbára tenni, jatszmazni inkabb azt tudom elkepzelni, hogy sérelmezte, hogy en sosem keresem, de miutan mondta megtettem. Ha "tesztelni" akart, hogy en keresem-e akkor miert ugy, hogy az elozo esti uzenetemre nem reagált, ez hülyeség lenne.
4.
Na hat ennyi.
Mondjuk annyit azert tett, hogy mindig probalt jo randi otleteket kitalalni. Dehat azokon jól erezte magat o is nem csak en. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem csak az en erdekembe tette persze.
Köszönöm a valaszaitokat. Mindenkit felpontozok, az elso nem nagyon fejtette ki, mire gondol..
Szerintem ebből teljesen az rajzolódott ki, hogy te már jóval előrébb tartottál érzelmileg, miközben ő tulajdonképpen azt sem tudta, mit akar tőled. Ha szerelmes lett volna, azt érezted volna.
Szóval, ez is egy tapasztalat, amiből tanulhatsz. Lesz majd olyan, aki úgy szeret, ahogyan te erre vágysz. Sajnos ő valószínűleg nem ilyen volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!