Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elengedni a nőket?
Figyelt kérdés
Van aki természetesen vonzónak születik a nők számára, van aki nem. Punktum. Ez nem tanulható valami.
És mégis, miután annyiszor bebizonyosodott, hogy én nem vagyok vonzó a nők számára, mégis még kapaszkodom ebbe az egészbe. Hitegetem magam. Hazudok magamnak. Miért teszem vajon ezt?
Más is volt hasonló cipőben? Hogyan sikerült a nőket elengedni? El lehet egyáltalán?
2021. szept. 29. 16:45
11/17 A kérdező kommentje:
9
Átlagos kinézetűek. Én sem vagyok sokkal rosszabb szerintem.
2021. szept. 29. 18:18
12/17 anonim válasza:
#10: itt egész jó vagy írásban, de annak alapján, amit az élőszóban beszélgetésekről írtál magadról, sajnos azt kell mondjam, hogy élőben valószínűleg kissé merevnek tűnhetsz. Annak a fajta rugalmatlan gondolkodásúnak, akinek mindig a kályhától (logika) kell elindulnia.
13/17 anonim válasza:
Átküldtem neked egy testbeszéddel kapcsolatos könyv linkjét.
14/17 anonim válasza:
#11: na de éppen azt írta a másik válaszoló, hogy ha úgy nézel ki, mint a fiatalkori fotón Kern, akkor azzal a külsővel ne ilyen nőre pályázz:
mert tuti bukta lesz a dologból.
15/17 A kérdező kommentje:
14
Ilyen nők azért kevesen vannak, szerintem 5% alatt. Próbálkoztam mindenféle nőnél. Úgy 60% nálam megfelelő.
2021. szept. 29. 18:31
16/17 anonim válasza:
Én nőként vagyok ebben a helyzetben. Közhely, de az idő segít. Nem sokat, nem oldja meg teljes mértékben, de valamennyire... Betöltöttem a 30-at, már olyan magától értetődő számomra, hogy nem kellek és ez az egész férfi-nő kapcsolatosdi nem nekem való, mint a levegővétel. Fáj és frusztrál, de ez van. Normális, hogy egy nem vonzó ember nem kell, ezt a játékot nem ilyeneknek találták ki. Így van rendben, akárhogy is érint engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!