Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kell elengedni egy tinder matcher?
"mindig az a válasz, hogy ő sokat dolgozik, este pedig hullafáradt, senkivel nincs kedve olyankor találkozni."
Ha ez igaz, akkor miért van fenn Tinderen?
Így egy párkapcsolatot sem tudna működtetni, mert nem lenne rá ideje.
Ebből látszik, hogy vagy az van, hogy más pasik is képben vannak, vagy nem is akar semmit csak figyelemre vágyik, kell az egófényezés neki.
Kell egy online partner aki elhalmozza a figyelmével, rajong érte. Sajnos sok ilyen nő van, mondom ezt nőként. Csak szórakoznak a pasikkal. Aztán a normálisabb nők az ilyenek alapján lesznek megítélve.
Azért egy hónap után, ha akarna, találkozna veled. Én ha valakivel akartam, akkor mentem már egy hét után is, sőt akár pár nap után is. Volt nekem is egy srác, aki elhívott, nem volt kedvem, de belementem, csak közbe jött valami, aminek végül is örültem utólag. Aztán elkezdte egy hétig minden nap kérdezni, hogy mikor találkozunk, majd megmondtam neki, hogy túl erőszakos, hogy ennyit mondja, úgyhogy elment a kedvem. De azóta rájöttem, hogy nem is akartam vele soha találkozni, csak egy ismerkedős rendezvényen ismerkedtünk meg és úgy éreztem, illene.
Egyébként szeirntem egy hét beszélgetés után ha nem akar találkozni, akkor később sem akar.
Nem is biztos hogy van más pasi, csak ő egyszerűen ilyen.
Ismertem én is ilyet , 3 hónap kellett a találkozóhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!