Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti összejönnétek egy 28 éves, egyedülálló anyukával?

Figyelt kérdés
Kölcsönös vonzalom, összehangolódás esetén is kizáró ok lenne a gyereke?

2022. aug. 19. 23:01
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
87%

Miért is ne.

24F

2022. aug. 19. 23:02
 2/49 anonim ***** válasza:
97%

Alap esetben nem is ismerkedem ilyen nővel. Nem állok még készen, hogy nekem gyerekkel keljen foglalkozni. Még ha a sajátom lenne, talán. De másét biztos nem tudnám.

Aztán hogy mi lesz pár év múlva, ki tudja.

2022. aug. 19. 23:03
 3/49 A kérdező kommentje:
Természetesen csak komoly kapcsolatra gondoltam, nem egyéjszakásra vagy futó kalandra.
2022. aug. 19. 23:04
 4/49 anonim ***** válasza:
85%

Nem, nem kellene más gyereke, csorbulva érezném a férfi nívóm.

Lehet utálni, de így gondolom, sajnálom.

2022. aug. 19. 23:07
 5/49 anonim ***** válasza:
92%

Nem feltétlenül kizáró ok lenne számomra, de egyáltalán nem elhanyagolható dolog, hogy mennyire van jelen az apuka a nő életében és milyen vele a kapcsolata. Ahhoz semmi kedvem nem lenne, hogy egy folyamatos konfliktus forrás legyen ez, mert megjelenik időnként és olyankor veszekedés van. Illetve az sem elhanyagolható, hogy mennyire jutna idő kettőnkre a gyerek mellett, mennyire lehetnénk időnként kettesben és persze az is egy nem elhanyagolható dolog, hogy milyen az anyuka és a gyerek kapcsolata, bár ez csak akkor szempont, ha már nagyobb valamivel.

Bár sokaknál ez teljesen kizáró ok lesz az viszont tény.

2022. aug. 19. 23:07
 6/49 anonim ***** válasza:
72%

Sokan pár szex alkalomig hazudják majd hogy kellesz a gyerekkel együtt.De az igazság az, de lehet már rájöttél te is, ők is otthagynak majd, mert egy normális férfi nem akarja más gyerekét nevelni,semmilyen körülmények között.Vagy ha nagyon szuper csaj vagy, és megalkulszol, egy incell csövesebb csávóval, na azoknak kb ott lesz az igényszintje hogy te nekik álomnő leszel, és örül ha elzavarod még vasárnap is dolgozni, mert este adhat egy puszit.

De normális férfi otthagy.

2022. aug. 19. 23:09
 7/49 anonim ***** válasza:
84%

De most itt nem mindegy mit gondolnak?

A lényeg, h Te eltudod e fogadni s gyereket / v akivel irtkedsz elfogadja e.

Itt ugyis jönnek a nem nevelem más kölykét emberkék (nincs is gond, h nem kell gyerekes ember, a megnyilvánulás miatt írtam ezt).

Nekem lett párom gyerekkel és nagyon szerette is, neki nem volt. 3 év kapcsolat volt és 1 éve együtt éltünk (lassan 2 hete itthagyott 🕊️🖤).

Szóval semmi értelme itt kérdezni.

N 30

2022. aug. 19. 23:10
 8/49 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem egy gyerek nem olyan nagy gond. Főleg ha kisgyerekről beszélünk nem pedig egy problémás kamaszról. Én mondjuk sajátot nem akarok szóval csak akkor működhetne a dolog ha a nő már nem akar több gyereket. Minden a szimpátián, összeillésen múlik elsősorban aztán ha megvannak az érzelmi alapok akkor meg lehet azért oldani sokmindent.
2022. aug. 19. 23:11
 9/49 anonim ***** válasza:
71%

7*

Látod a 6os már kezdi is a hülyeséget, h a normális férfi nem fogja elfogadni meg csak dugni akár, bla bla. Van ilyen is.

De nagyon sok normális férfi elfogadja!

2022. aug. 19. 23:12
 10/49 anonim ***** válasza:
75%
Én ha tényleg el akarok köteleződni egy nő mellett, akkor nem lenne probléma a gyereke sem. Sajátra lehet nem szánnám el magam, de egy meglévővel már nem lehet mit csinálni, őt sajátomként szeretném akkor.
2022. aug. 19. 23:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!