Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti összejönnétek egy 28 éves, egyedülálló anyukával?
Nem jönnék össze ilyen anyukával.
Kb úgy érezném magam, mintha valaki más szerepét/játékát kéne folytatnom onnan, ahol abbahagyta.
Alapból furcsa még belegondolni is, hogy egy vadidegen embertől származó gyereket neveljek, gondozzak, támogassak, mintha a sajátom lenne. Ez ilyen inverz bébiszitter szerep lenne, aki azért fizet, hogy még ő is nevelhesse a gyereket. (F*ck logic.)
Továbbá semmi garancia sincs arra, hogy az említett anyuka szeretne +1 gyereket. Szóval még ezért sem érné meg összejönni.
Ezek miatt nem esik nehezemre feltenni azt a kérdést, hogy miért lenne ez nekem jó?! :D
Én ugyan fiatalabb vagyok, van egy gyermekem❤️ Párom is fiatal(25 alatt…) és mégis azt mondta egy év után hogy a gyerekem jobban szereti mint engem. És ha velem későbbiekben történne valami, akkor természetesen felnevelné, ha már így alakultak a dolgok. ❤️ (van egy alapbetegségem ami miatt témába kellett hoznom)
Biztos van olyan aki nem menne bele ilyen kapcsolatba, bár amíg randizgattam nem találkoztam ilyennel.
Őszinte leszek. Tinderes tapasztalatok alapján a 28-30as korosztályban az egyedülálló anyák vagy a leggyönyörűbb, legigényesebb és legértelmesebbek nők közé tartoztak vagy pedig a leglepukkantabb, igénytelen putris szutykok közé.
Értelemszerűen az előbbiek miatt a szívem sajdult meg, de nekem elvi síkon nem fér bele más gyerekének a nevelése (de ha nekem is lenne, akkor 1:1 alapon már más lenne a helyzet).
34F
"és megalkulszol, egy incell csövesebb csávóval, na azoknak kb ott lesz az igényszintje hogy te nekik álomnő leszel"
Inkabb olvass utana, hogy mi az incel allaspont a gyerekes nokkel kapcsolatban.
A kerdezonek pedig valaki idosebb, szinten gyerekes pasi valo.....
38F incel
Nem. Miért tenném? Azért ebben a korosztályban bőven találni olyan nőket, akiknek még nincs gyerekük. Akkor miért ne azt választanám, akivel több közös időnk és élményünk lesz? Mert, ha tetszik, ha nem, a gyerek elveszi az időt.
Plusz, ha megnézem a 30 alatti egyedülálló anyákat, akkor azt látni, hogy nagyon komolytalanok és általában valami gáz pasinak pottyantottak oda egy gyereket.
Viszont jó hír, hogy elég sok pasi van, akit ezek a dolgok nem zavarnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!