Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők! Az elmúlt 3 nap, azaz 72 óra folyamán megnyitottatok bármilyen netes társkereső alkalmazást vagy beléptetek bármilyen netes társkereső honlapra?
Figyelt kérdés
tegnap 19:58
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
3/11 anonim 

válasza:

Már nem vagyok szingli, de amikor az voltam, kb hetente egyszer néztem fel a Facebook Datingre.
4/11 anonim 

válasza:

Igen. És maradok szingli.
Csupa nős, gyerekes, vagy anyjaval elő, csóró, semmit el nem ért selejt
5/11 anonim 

válasza:

Nem, nem használok ilyeneket. A való világban szeretek ismerkedni.
Online nekem olyan személytelen, mintha árulnám magam, vagy nem is tudom.
7/11 anonim 

válasza:

Soha nem társkeresőztem és soha nem is fogok.
8/11 anonim 

válasza:

Nem; nem látom sok hasznát az ilyen oldalaknak. Egyet se használtam soha.
9/11 anonim 

válasza:

Évekkel ezelőtt használtam, de annyira kiégtem, hogy meg se próbálom. Naponta ötvenszer leírni ugyanazokra a sablon kérdésekre a sablon választ, aztán elhal az egész beszélgetés, vagy lesz belőle egy unalmas, személytelen első randi egy idegennel. A hideg ráz a gondolattól is. Annyira nagyon még mindig nem akarok kapcsolatot, hogy újra belevágjak a tortúrába. Inkább száradok ki egyedül.
10/11 anonim 

válasza:

Igen
Eppen ismerkedek egy pasival igy valaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!