Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felnőtt nő létemre bizonytalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nő létemre bizonytalan vagyok ismerkedeskor, más is így van ezzel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

31 éves vagyok, ennek ellenére ismerkedésben nem vagyok túl jó, sokszor Döntésképtelen vagyok.

Pl. Adott egy férfi, akivel randizom és egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy folytassam-e vele az ismerkedést..

Két randink volt, jól éreztem magam vele, aranyos, jó fej, jó programokat talált ki, nevettünk is. Jó volt, de van bennem egy ellenérzés, hogy nem akarok vele többet találkozni... Van ami nem tetszik, pl. van kis felesleg rajta, csókolóztunk, de nem éreztem azt a vibrálást, hogy húú..bárcsak végeláthatatlan ideig csókolna...

Megbeszéltünk egy harmadik találkozót, ottalvósat.. De ellenállás alakult ki bennem, legszívesebben kifutnék a világból, viszont félek, ha lemondom és nem adok esélyt, akkor meg fogom bánni..

Olyan, mintha két hang lenne a fejemben és egymással veszekedne.. Az egyik azt mondja, menj el, érezd jól magad, élvezd a pillanatokat, élj!! A másik hang pedig, hogy engedd el, hamar az elején nincs vonzódás, úgy érzed nem a Te embered, bármennyire is szimpatikus, engedd, hogy elmenjek. Ez egy jel, hogy nem vagytok egymáshoz való

Olyan, mintha háború dúlna bennem..

Már máskor is volt ilyen, az előző ismerkedésemben is.. Abból nem lett semmi, akkor is kételkedtem..aztan erolkodtem, hátha mégis.. Végül nem jött össze.

Bár a jelenlegi randipartneremmel sokkal jobban éreztem magam..

Talán el kellene mennem egy pszichológushoz, tudom ez nem normális..

Amúgy jellemez a Döntésképtelenség, volt, hogy azon vívodtam elmenjek-e egy programra a barátaimmal, vagy megmerjek-e venni magamnak egy ruhát a boltban.. Stb

tegnap 18:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
48%
Én azt nem értem hogy minek randizol amikor látszik hogy magad sem tudom merre van előre. Teljesen felesleges ilyenkor randizni.
tegnap 18:34
 2/22 Noren1989 ***** válasza:
0%
Van valamilyen diagnosztizált mentális betegséged?
tegnap 18:57
 3/22 A kérdező kommentje:
2-es, nincs semmi betegségem, anno jártam pszichológushoz, csinált teszteket velem és megállapította, hogy semmi mentális betegségem nincs, önbizalomhiánnyal küzdöttem.
tegnap 19:00
 4/22 A kérdező kommentje:
1-es, ő hívott el, elfogadtam. Előre sosem tudni mit hoz a jövő, ezért esélyt adtam ennek a dolognak..
tegnap 19:04
 5/22 Noren1989 ***** válasza:

Jó, hogy röppen a lepontozás egy kérdésre is :D

No, ettől függetlenül, ha már ilyen szépen megállapította a doki,

akkor végülis, mit próbáltál tenni a változás érdekében?

Mi szítja az önbizalomhiányodat?

Nem vagy elég szép, okos, kerülnek az emberek?

Nem vagy sikeres?

A szüleid nem szerettek kiskorodban?

tegnap 19:06
 6/22 A kérdező kommentje:

Elhanyagoló szülők miatt alakult így.

Igyekszem tenni, jártam terápiára, olvasok, sportolok,próbálom jól érezni magam a bőrömben.

tegnap 19:28
 7/22 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szüleiddel azóta rendeződtek a viszonyok?

Később is helyre lehet tenni a velük kapcsolatos problémákat, ha még életben vannak...

tegnap 19:50
 8/22 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nincs okod panaszra, eljárogatsz randizni, tehát megadod az esélyt magadnak a boldogságra. Próbálkozz tovább is hátha jön valami jobb aminél nem jön ki ez a bizonytalanság.
tegnap 19:53
 9/22 A kérdező kommentje:
7es, életben vannak. viszonylag jó velük a viszonyom, viszont van bennem harag, bár az anyámmal nincs meg az az igazi anya-lánya barátnős kapcsolat. Konfliktushelyzetben vissza kell fogjam magam, különben tudnék nekik olyat mondani, hogy az nagyon fájna nekik... Szóval voltak veszekedések, volt, hogy mondtam el sérelmeket, amit szerintem nagykn elrontottak.. Van is még olyan dolog, amit szívem szerint a fejükhöz vágnék..próbálok megbocsájtani,
tegnap 19:59
 10/22 A kérdező kommentje:
8-as, köszönöm szépen! Igyekszem
tegnap 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!