Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érdemes ütnöm ezt a vasat? 1 hónapja ismerkedek egy lánnyal megvolt az első randi tök jól sikerült és nagyon jól épült a beszélgetés!
Figyelt kérdés
Eljött hozzám egy napra kb 1 hétre rá, hogy megvolt a randi eltöltöttünk egy napot együtt első csók elcsattant majd megbeszéltük hogy lemegyek hozzá több napra ami szerintem jól sikerült rengeteg csók,simogatás,bújás szülőkkel kaja majd amikor haza jöttem közölte, hogy ez neki gyors és nyomasztó! De meg beszéltünk előtte mindent és nem volt jele annak hogy tiltakozna! Mit tegyek? Érdemes küzdenem vagy hagyjam?2023. máj. 31. 20:56
1/13 anonim válasza:
Lassíts, csak ennyit kell tenned.
2/13 A kérdező kommentje:
Első válaszoló viszont ha teljesen elridegült és más stílusba váltott át a beszélgetés? Van értelme próbálkoznom? Vagy ez csak egy pajzs a lány előtt amit szépen lassan le kell bontanom ugyanis elmondta hogy kedvel viszont nyomasztó ez a tempó?!
2023. máj. 31. 21:17
3/13 anonim válasza:
Hany eves? Volt mar kapcsolata? Ha konkretan nem szakitott, akkor hagyj neki levegot.
4/13 A kérdező kommentje:
24 éves egy egy hosszú kapcsolata volt! Egyáltalán ne is keressem vagy azért érdeklődjek iránta?!
2023. máj. 31. 21:27
6/13 A kérdező kommentje:
Értem akkor nem teljesen veszett fejsze nyele, ugyanis pár nap alatt nem fordulhat ekkorát egy dolog amikor előtte tényleg nagyon romantikus beszélgetés ment és az első randi is tökéletes volt! Ugy gondolom csak úgy nem csókol meg egy lány egy fiút és ölelgeti és bújik hozzá ha totál közömbössé váltam volna számára!
2023. máj. 31. 21:38
7/13 anonim válasza:
Barmi megtortenhet. De ha azt mondta, jogy ez neki sok, akkor kicsit hqgyd beken.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem, megfogadom a tanácsod félre ne érts! Csupán egy plusz véleményt írtam!
2023. máj. 31. 21:43
10/13 anonim válasza:
Kerdezo, ne legyel ilyen megfelelesi kenyszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!