Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes elkezdeni egy beszélgetést ismerkedési célból egy közösségi oldalon?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, a kit ismerhetek feldob egy személyt, aki képek alapján szimpatikus, közel is lakik, van sok közös ismerős is, viszont őt nem ismered. Bejelölöd, még aznap visszaigazol. Mivel érdemes kezdeni egy beszélgetést, milyen frappáns szöveggel, amire jó eséllyel válaszol, és nem screeneli ki valamelyik barátnőjének amit írtál, aki netán még ismer is téged?:D Az hogy visszajelöl, az önmagában még nem jelent semmit, lehet csak a sok közös ismerős miatt van. Hosszabb szöveget nem írnék egyből, de egy szia mizunál kreatívabb kéne. Próbáltam régebben már hosszabbat, rövidebbet is, de vagy lepattintottak, vagy meg se nézték. Szóval nem cseszném el. Mivel érdemes kezdeni?2022. dec. 12. 18:18
1/8 anonim válasza:
Van az adatlapján valami értelmes?
Én mindenféleképpen ezzel kapcsolatban próbálnék meg indítani.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Inkább arra lennék kíváncsi, mi az az indok, amivel normálisan lehet beszélgetést kezdeni írásban. Tényleg a nulláról. Persze az indok részemről nyilván az ismerkedés, de ezt így nem lehet csak úgy leírni, mert lepattint :D
2022. dec. 12. 18:33
3/8 anonim válasza:
Kozel lakik, de nem szoktal talalkozni vele?
Szerintem eloben sokkal tobb eselyed van
4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván a közeljövőben az lenne a cél, hogy találkozzak vele. De még sose láttam élőben. Szóval messengeren kell elkezdenem a beszélgetést, hogy egyáltalán eljussunk a személyes találkozóig.
2022. dec. 12. 20:39
5/8 Mathus válasza:
ez creepy, ismeretlenekre irogatni. ilyet normális ember nem csinál.
6/8 anonim válasza:
Csinálnak nem is kevesen kedves #5. Csak max neked nem.
7/8 anonim válasza:
pontosan így jöttünk össze, szépen kifejtettem hogy honnan ismerős nekem, miért jelöltem be, neki megtetszett a normális kommunikációm, aztán beindult a beszélgetés
8/8 A kérdező kommentje:
7. Az jó, gratulálok. Viszont én nem tudok neki semmit se kifejteni, nem ismerem. Pont ez a gond, hogy nem tudom milyen szöveggel inditsam be az egész beszélgetést.
2022. dec. 13. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!