Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikről lenne érdemes beszélgetni?
Figyelt kérdés
Oké, ennél jobb címet nem tudtam adni, de kifejtem :D
Szóval ismerkedek egy lánnyal, találkoztunk már párszor, most hétvégén is fogunk, illetve több órányit szoktunk időnként egyhuzamban telefonálni is.
Teljesen megvan az összhang, nagyon jól megvagyunk, sok mindenben ugyanúgy, vagy igen hasonlóan látjuk a dolgokat, viszont teljesen nem tudom megítélni, hogy neki mik velem a céljai. Mert lényegében tényleg mindenféle téma szóba jön, de ezek olyanok, amiről egy szimpla baráttal is el lehet beszélgetni. Mi az a plusz, amitől úgy tényleg komolyabbá tudjuk tenni a dolgokat, hogy lássa, én nem csak barátkozni szeretnék vele?
2022. szept. 24. 13:59
1/1 anonim válasza:
Azt a pluszt szeretkezésnek hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!