Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy egy 27 éves férfinek soha nem volt párja?
Én 31 vagyok, és szintén nem volt soha párom.
Pedig szintén egyetemi végzettségem van, barátaim szerint intelligens, jószívű, szerethető ember vagyok.
Voltam már szerelmes nem egyszer, de sosem viszonozták az érzéseimet
Egyébként elég ronda vagyok, nyilván ez a fő ok, meg az ebből eredeztethető önbizalomhiány.
Mostanság sokat társkeresőzök, de kb. 100-ból egy nő ír vissza, és az is ghostingol...
Simán. Az átlagos és az alatti férfiakat nem szedik fel a nők. Ha ő kicsit félénkebb (volt) és nem mert kezdeményezni, akkor simán előfordulhat.
Nekem sem volt 27 éves koromig, mondjuk nekem az is hozzájárult, hogy az egyetemen és a munkahelyeimen 99%-ban férfiak voltak, bulizni meg sosem szerettem.
Úgy, hogy sokáig senki sem vette észre / nem érdekelt senkit / nem viszonozták a közeledését.
Ettől még nem feltétlenül van vele komoly gond, csak még tapasztalatlan.
Ez még mindig jobb, mintha ennyi idősen már 150 különböző nőt megfektetett volna, feltéve ha komolyak a szándékaid.
Sosem volt párom pedig jóval idősebb vagyok. A 27 éves manapság még kisfiú.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!